אם הלוגו שלנו מוצא חן בעינך, הוא עוצב ע''י @דוד מרדכי בארי 054-8426868.יש לכם המלצה למעצב ללוגו למכון תורני?
כואב לשמוע, יתכן שאלו רק קשיי התחלה, וד' יעזור ש''אחריתך ישגה מאד'' - ותצאו עם רווחים נאים מידי חודש בחודשופתחתי מכון תורני בהשקעה של עשרות אלפי ש''ח, אני מעסיק מספר עורכים ומעמדים, ונותן 5 תלושים כל חודש, אך בסוף חודש, יש הרבה חודשים, שהעובד שלי שלא השקיע שקל וזמן במיתוג, אלא רק איך לעבוד מקצועי ומהר, מקבל 15,000 ש''ח בחודש, ואני צריך לשמוח שהמכון ריווחי ונשארתי עם 5-6 אל''ש רווח נקי.
הם עובדים אצלך כשכירים או פרילנס?פתחתי מכון תורני בהשקעה של עשרות אלפי ש''ח, אני מעסיק מספר עורכים ומעמדים, ונותן 5 תלושים כל חודש, אך בסוף חודש, יש הרבה חודשים, שהעובד שלי שלא השקיע שקל וזמן במיתוג, אלא רק איך לעבוד מקצועי ומהר, מקבל 15,000 ש''ח בחודש, ואני צריך לשמוח שהמכון ריווחי ונשארתי עם 5-6 אל''ש רווח נקי.
הם עובדים אצלך כשכירים או פרילנס?
ונותן 5 תלושים כל חודש
תודה רבה על ההשתתפות והעידוד, מחמם את הלב!כואב לשמוע, יתכן שאלו רק קשיי התחלה, וד' יעזור ש''אחריתך ישגה מאד'' - ותצאו עם רווחים נאים מידי חודש בחודשו
מי שעובד על פרויקטים קבועים (מעל שנה) שכירים.הם עובדים אצלך כשכירים או פרילנס?
אך בסוף חודש, יש הרבה חודשים, שהעובד שלי שלא השקיע שקל וזמן במיתוג, אלא רק איך לעבוד מקצועי ומהר, מקבל 15,000 ש''ח בחודש, ואני צריך לשמוח שהמכון ריווחי ונשארתי עם 5-6 אל''ש רווח נקי.
אינני יועץ כלכלי - אבל יתכן שאולי אפשר לשנות את ההתנהלות.חודש נוסף המכון הרוויח יפה מאוד אך הכסף הושקע בקניית חבילות גדולות של פונטים, וספריקטים לתג,
ששוב יוזילו עבורנו את העלויות בעתיד.
כיום זה לא יעזור לעניין המשכורת האישית שלי,אם אתם משקיעים בפונטים, סקריפטים, וכו' וכו' השכר השעתי שהמעמד אמור לקבל אצלכם צריך להיות נמוך משמעותית, מזה שמקבל מעמד שעובד כפרילנסר. לפי הערכתי אם מעמד מקבל 15000 ש"ח לחודש, ז"א שמקבל כ-95 ש"ח לשעה - ונראה לי שזה מחיר גבוה לעובד. אני שמעתי על מכון שמעסיק מעמד ב60 ש"ח לשעה.
תודה רבה על ההמלצה.אם הלוגו שלנו מוצא חן בעינך, הוא עוצב ע''י @דוד מרדכי בארי 054-8426868.
דוד מרדכי עיצב עבורנו ג''כ כרטיסי ביקור בלנקים מעטפות מודעות לעיתונות ומאוד נהנינו ממנו.
אם כי אני חייב לציין, (ואני מקווה שלא יסקלו אותי פה על זה),
שלא תמיד שווה לפתוח מכון תורני.
פתחתי מכון תורני בהשקעה של עשרות אלפי ש''ח, אני מעסיק מספר עורכים ומעמדים, ונותן 5 תלושים כל חודש, אך בסוף חודש, יש הרבה חודשים, שהעובד שלי שלא השקיע שקל וזמן במיתוג, אלא רק איך לעבוד מקצועי ומהר, מקבל 15,000 ש''ח בחודש, ואני צריך לשמוח שהמכון ריווחי ונשארתי עם 5-6 אל''ש רווח נקי.
מה גם שיש לא מעט עורכים ומעמדים שקוראים לעצמם מכוני הו''ל, בעוד שכל העבודה נעשית ע''י אדם אחד.
האמון של הלקוחות שרואים באתר 'צוות מובחר של ת''ח מנוסים' ובסוף מגלים שזה אדם אחד צונח ל 0.
בגלל המצב כיום,אם כי אני חייב לציין, (ואני מקווה שלא יסקלו אותי פה על זה),
שלא תמיד שווה לפתוח מכון תורני.
פתחתי מכון תורני בהשקעה של עשרות אלפי ש''ח, אני מעסיק מספר עורכים ומעמדים, ונותן 5 תלושים כל חודש, אך בסוף חודש, יש הרבה חודשים, שהעובד שלי שלא השקיע שקל וזמן במיתוג, אלא רק איך לעבוד מקצועי ומהר, מקבל 15,000 ש''ח בחודש, ואני צריך לשמוח שהמכון ריווחי ונשארתי עם 5-6 אל''ש רווח נקי.
מה גם שיש לא מעט עורכים ומעמדים שקוראים לעצמם מכוני הו''ל, בעוד שכל העבודה נעשית ע''י אדם אחד.
האמון של הלקוחות שרואים באתר 'צוות מובחר של ת''ח מנוסים' ובסוף מגלים שזה אדם אחד צונח ל 0.
סליחה,תודה רבה על ההמלצה.
אגב, הלוגו נצרך בשביל לקוח שרוצה להטביע סמל לוגו על ספר קודש שהוא מהדיר.
כנראה בגלל שכואב לי על חברים שמפסידים עשרות אלפי ש''ח.לא ברור לי מאיפה הובן מה שהבנתם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: