חנות חיות מחמד לממכר דגי נוי וציפורים והציוד הנלווה (מזון, אקווריומים, כלובים...)
מה דעתכם על הכיוון של הלוגו?
צפה בקובץ המצורף 134739
צפה בקובץ המצורף 134739
נכתב ע"י ישראלה;822582:ארך שניה לקלוט
אם זה גם עופות, אז למה רק דג...
מינימליסטי ומיוחד!
גם סמליות האקוריום משדרת מצויין!
נכתב ע"י naamah;822591:כמאמר האימרה הידועה:
ציפור יכולה להתחתן עם דג, אבל איפה הם יגורו?!
חזק!!נכתב ע"י Shia;822550:חנות חיות מחמד לממכר דגי נוי וציפורים והציוד הנלווה (מזון, אקווריומים, כלובים...)
צפה בקובץ המצורף 134739
נכתב ע"י ברק09;822665:הגשטלט של האקווריום חמוד (לדעתי לא מפריע העניין עם תפוז) אבל השילוב של הציפור עם הדג לא עובד. קודם כל נוצרה הכלאה לא נעימה כל כך ודבר שני הגשטלט של האקווריום ממקם את החיה בסביבה של הדג (אקווריום) מה שיוצר מעין קלסטרופוביה כשאתה מנסה לקחת את זה מחשבתית לכיוון של הציפור.
דווקא התלהבתי במיוחד מההתאמה של הצבע: כחול-מים, צהוב-דגי זהב/תוכוניםנכתב ע"י naamah;822712:אני מסכימה לגבי הציפור באקווריום. אולי הכנפיים צריכות 'לבקוע' ממנו כלפי חוץ, למעלה.
ולגבי תפוז, מצ"ב להמחשה.
יהושע, אין ספק שההשוואה אך מחמיאה לך (הלוגו שלהם זוועות, ושלך נהדר) ובכל זאת, לא הייתי הולכת על כזה דמיון. אלא אם כן זה מיועד לציבור שלחלוטין לא מכיר. די קל לפתור את זה אגב, מספיק שתנטרל את המרכיב של הצבע.
נכתב ע"י ברק09;822665:אבל השילוב של הציפור עם הדג לא עובד. הגשטלט של האקווריום ממקם את החיה בסביבה של הדג (אקווריום) מה שיוצר מעין קלסטרופוביה כשאתה מנסה לקחת את זה מחשבתית לכיוון של הציפור.
נכתב ע"י naamah;822712:אני מסכימה לגבי הציפור באקווריום. אולי הכנפיים צריכות 'לבקוע' ממנו כלפי חוץ, למעלה.
ו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: