נכתב ע"י sarit_f;1666757:מיכל, יש לך בסיס מעולה, ואני מתכוונת לראשון. יש בו הרבה מה להתקדם, קודם כל מבחינה טיפוגרפית.
(השני - כבר ברח לך לגמרי, תזרקי לפח)
עצה קטנה - לפני הצבעים והטקסטורות. קודם כל תעבדי טוב על הטיפוגרפיה והצורניות בשחור לבן. כשהבסיס הזה יהיה מושלם, תתקדמי הלאה.
הצלחות!!
נכתב ע"י שרחיה;1667593:מיכל,
המלצה שלי, תוותרי על הוריאציה השניה ועל הציבעוניות...
נכתב ע"י yair7733;1667299:לגבי הטיפוגרפיה, באם השתמשת בגופן צר (condensed), בשביל הבלאנס מומלץ מאד שלא להשתמש בגופן צר בשורת הסלוגן.
נכתב ע"י OR_Design;1668344:אני לא כ"כ מוצאת משהו ספציפי להעיר כי לדעתי יש לך עוד הרבה מה לעבוד על זה.
קחי הפסקה מהלוגו ליומיומיים, לפעמים זה עוזר. ואז תנסי משהו אחר, הצבעים האלה ממש לא קשורים, ובכלל הלוגו לא הזכיר לי משהו של אדריכלית. זה צריך להיות הרבה יותר עדין.
למה פונט כזה עבה? זה גס מדי בהקשר הזה. (לטעמי)
תעבדי על משהו הרבה יותר נקי, מסודר וצבעים עדינים יותר
בהצלחה!
נכתב ע"י michal23;1668407:חשבתי בתחילה לשנות פונט אבל הציעו פה לעשות שרטוט אדריכלי בתוך אחת האותיות
אז ניסיתי, והייתי חייבת להישאר עם פונט עבה כדי שיבינו מה יש בתוך הY
בכל אופן בחרתי בפונט העבה כי הסתדר לי שזה משהו יציב עם קרקע ונוכחות
יתכן ואת צודקת, אנסה פונט אחר אבל אז השרטוט לא יהיה בתוכו
ונשאר לי רק לשחק עם צבעים כי הלקוחה ביקשה משהו עם האותיות של שמה.
הקטע בצבעוניות זה כדי להראות משהו שונה , עז יותר צבעוני ומעניין
לקוח מתחום העיצוב פנים כמובן.
לא רציתי שזה יראה כמו עו"ד שתי אותיות ולהתפתר..
אבל אקח לצומת לב ואעשה עוד סקיצה שונה.
תודה!
נכתב ע"י chyz;1668430:מה דעתך לחבר אותם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: