כללי לוגואים! תהנו....

מירי 2014

משתמש רשום
עיצוב גרפי

קבצים מצורפים

• israelgrafix2.png
    KB 602.1 · צפיות: 21
  • israelgrafix-13.png
    KB 556.2 · צפיות: 16
  • israelgrafix2.ai
    2.9 MB · צפיות: 23
  • israelgrafix-13.ai
    3.5 MB · צפיות: 15

AmitMaman

משתמש רשום
עיצוב גרפי
היי, אני עמית, מעלה התוכן המקורי (אתר www.IsraelGrafix.com הוא שלי), תודה על השיתוף כאן, שמח שיש אנשים שמוצאים את זה מועיל. בהצלחה לכולם! מוזמנים להתעדכן עוד באתר, יש מגוון גדול של עזרים - בעיקר גרפיקה וקטורית לשימוש מסחרי חופשי.

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
למה הוא חסום באתרוג?

דאבל אימפקט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
דווקא אצלי פתוח. והאתר שימושי מאד, יישר כח!!
אם כבר יש כאן מישהו שקשור אליו, יועיל מאד אם יעלו חומר לאתר עצמו ולא רק קישורים (כמו ל-deviant art) כי רובם חסומים.

AmitMaman

משתמש רשום
עיצוב גרפי
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1387237:
דווקא אצלי פתוח. והאתר שימושי מאד, יישר כח!!
אם כבר יש כאן מישהו שקשור אליו, יועיל מאד אם יעלו חומר לאתר עצמו ולא רק קישורים (כמו ל-deviant art) כי רובם חסומים.

היי דאבל אימפקט, הרבה מהתכנים אני מעלה לשרת שלי, פשוט נוצר בו עומס מטורף עם כמות הורדות גדולה, והאתר כולו חינמי כך שאין לי כל כך מאיפה לשלם לשרת גדול יותר, אז אני מצרף לינק לעמודים המקוריים עם הורדות ישירות. כמו כן אני מאוד משתדל לא להעלות לאתר תכנים מ deviant art, אלא אם הם ממש מיוחדים שיכולים לעניין את הגולשים שלי :)

תודה על התגובה!

דאבל אימפקט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אם כך, אז עדיף שיישאר ככה... תודה על התגובה.

semcha

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
דבר ראשון תודה. יפה מאוד
דבר שני זכויות יוצרים? מותר לשימוש?
כל האתר?

AmitMaman

משתמש רשום
עיצוב גרפי
נכתב ע"י semcha;1387300:
דבר ראשון תודה. יפה מאוד
דבר שני זכויות יוצרים? מותר לשימוש?
כל האתר?

90% מהתכנים באתר מותרים לשימוש מסחרי - ורשום בכל פוסט בנפרד את הזכויות. זאת המטרה של האתר, שהכל בו חינמי מהיוצרים. יש מעט תכנים שאני מעלה שהם לשימוש אישי כי ניתן ללמוד מהקבצים הרבה מאוד והם ברמת גימור גבוהה במיוחד.

בנוגע לפוסט של הלוגואים- רשום באתר את זכויות השימוש בהם, כמובן ששימוש בלוגו של חברה ישראלית רשומה מוגן בזכויות ולא ניתן לעשות כל דבר עם הלוגואים האלו... אסור לערך למכור וכו', צריך להשתמש בהם בזהירות ובאישור. ניתן למצוא את כולם ברשת אבל לא בוקטור כמו בחבילות כאן.

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
נכתב ע"י AmitMaman;1387201:
היי, אני עמית, מעלה התוכן המקורי (אתר www.IsraelGrafix.com הוא שלי), תודה על השיתוף כאן, שמח שיש אנשים שמוצאים את זה מועיל. בהצלחה לכולם! מוזמנים להתעדכן עוד באתר, יש מגוון גדול של עזרים - בעיקר גרפיקה וקטורית לשימוש מסחרי חופשי.

אתר מדהים!
תודה רבה על ריכוז של חומרים איכותיים,
כולל הסברים מפורטים,
ישר כח!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה