איזולירבאנד? גם אם הוא לא ימס אז הדבק שלו ימס ויפתחלמישהו יש מושג האם זה מסוכן להדביק משהו בתוך התנור עצמו עם דבק חשמל?
תודה רבה!
כמה זה עולה?(בערך)שרינק יהיה יותר מתאים
הכי טוב לקנות חוטים מבודדי חום
אתה בטוח בעצמך?שרינק יהיה יותר מתאים
זה לא מסוכן אבל הוא פשוט ישרף ויעשה ריח של פלסטיק שרוף בביתאני לא צריך דבק כל כך חזק רק השאלה היא אם זה לא מסוכן
אני התכוונתי לצינורית שמתכווצת בחום. עכשיו הבנתי שלא מדובר על חוטים אז אני לא יודעאתה בטוח בעצמך?
זה כמו ניילון נצמד זה לא יימס?
תודה על העזרה!
אתה אומר זאת בתור השערה או שאתה יודע?זה לא מסוכן אבל הוא פשוט ישרף ויעשה ריח של פלסטיק שרוף בבית
אני טכנאי מוצרי חשמל, וכשאני שם דבק חשמל בחוטים שבמעטפת מחוץ לתא התנור הוא נשרף. יכול להיות שישנו דבק חשמל איכותי יותר שכן מתאיםאתה אומר זאת בתור השערה או שאתה יודע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: