רעיון להשקעה להשקעה

מחפש ומתעניין

משתמש רשום
יש לי סכום של כ200,000 ש"ח מי יכול להמליץ לי השקעה בטוחה שמתאים לסכום זה, או איפה יש מקום טוב לקנות דירה זולה [עם תוספת קלה של משכנתא]....?

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
אז אני לא יועצת, ולא ממליצה, אין לי רישיון ייעוץ.
וכדי לדעת מה כדאי? ומה יהיה הכי מתאים? חייבים לדעת עוד הרבה נתונים שלא כתובים פה.

פציפיצי נדל"ן-עמנואל

תיווך .ייעוץ נדל"ן. ניהול נכסים.
מנוי פרימיום
יש לי סכום של כ200,000 ש"ח מי יכול להמליץ לי השקעה בטוחה שמתאים לסכום זה, או איפה יש מקום טוב לקנות דירה זולה [עם תוספת קלה של משכנתא]....?
תגדיר תוספת קלה?
עד איזה סכום?

מקצועי בנדל"ן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
שבוע טוב,
בהחלט יש עסקאות טובות מאוד עם פוטנציאל אדיר!
באפשרותך להשקיע בסכום זה עם תוספת של משכנתא כמובן,
בנכס טוב שיניב לך תשואה חודשית + עליית ערך במהלך השנים הקרובות.
נ.ב
אפרופו נכס טוב להשקעה, למי שמעונין הגיע לידי בשבוע האחרון דירה באשדוד מצוינת להשקעה -
עם עתיד לפינוי בינוי, מניבה תשואה של יותר מ - 4% שנתי! שזה יפה מאוד לתקופה זו...

השקעות R הון

מנהל פורום השקעות
מנהל
מנוי פרימיום
אתה רוצה להשקיע דווקא בנדל"ן לדיור?

HILEL1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אפרופו נכס טוב להשקעה, למי שמעונין הגיע לידי בשבוע האחרון דירה באשדוד מצוינת להשקעה -
עם עתיד לפינוי בינוי, מניבה תשואה של יותר מ - 4% שנתי! שזה יפה מאוד לתקופה זו...
מה מחיר הדירה? ואיך הוא ביחס למחיר השוק? היתה כבר עליית מחיר באזור שלה? מה זה אומר עתיד לפינוי בינוי?

מקצועי בנדל"ן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מה מחיר הדירה? ואיך הוא ביחס למחיר השוק? היתה כבר עליית מחיר באזור שלה? מה זה אומר עתיד לפינוי בינוי?
היי, עדיין רלוונטי
מחיר מאוד טוב!
מצוינת למשקיעים חכמים - שחושבים לטווח ארוך!!!
פרטים במייל

יש היום פקדונות בבנקים 4.5 אחוז שנתי
(ואחרי ההעלאת רבית היום מן הסתם עוד יעלה)
ניתן להתעדכן בכל התכניות הזמינות כאן

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה