נכתב ע"י וו;2164380:סליחה על ההקפצה---
תודה!!!
אם התקנתי CS6 עברית אני יוכל לבטל את זה כשארצה? (תכלס הרבה יותר נח לי לעבוד עם אנגלית חוץ מדברים שאני לא כ"כ מכירה... הייתי רוצה לנסות- בעברית ולחזור אח"כ חזרה לאנגלית)
נכתב ע"י שרינה;2164400:אגב מישו יודע מה עושים שזה כותב לי בעברית הפוך
נכתב ע"י וו;2164380:סליחה על ההקפצה---
תודה!!!
אם התקנתי CS6 עברית אני יוכל לבטל את זה כשארצה? (תכלס הרבה יותר נח לי לעבוד עם אנגלית חוץ מדברים שאני לא כ"כ מכירה... הייתי רוצה לנסות- בעברית ולחזור אח"כ חזרה לאנגלית)
נכתב ע"י וואלוואלע;2156195:חפשתי המון זמן cs6 בעברית ועכשיו,
אגב זה עובד רק בפוטו שופ או גם בתוכנות אחרות ?
נכתב ע"י סטודיו ישר;2167541:רבנים-תודה!
אפשר לעשות אותו דבר גם בפוטושופ פשוט לשנות שם?
באינדיזיין הלך לי ובפוטושופ לא הלך
נכתב ע"י רבנים;2167595:בינתיים לא ידוע לי על דרך דומה בשאר תוכנות אדובי, נעדכן אם נמצא,
ואגב ההסבר לכך הוא פשוט: כל גירסה של אדובי בנויה על הגירסה הקודמת שלה, ובcs5 היה גירסה רישמית של עברית, ומשום מה בcs (באמת אין לכך הסבר הגיוני) אדובי לא הוציאה גירסה רישמית בעברית, וזה אמור להיות גם בשאר התוכנו רק שצריך למצוא את התקייה הספצפית (אני לא לוקח אחריות על ניסיונות, תהיו זהירים).
נכתב ע"י רבנים;2167190:אינדיזיין cs6 מאנגלית לעברית
כנס לנתיב הבא:
C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe InDesign CS6\Presets\InDesign Shortcut Sets
ואת השם של התקייה en_il
תשנה ל: he_il
והרי לך אינדיזיין בעברית, חוץ מכמה באגים בודדים ההההכל בסדר,
ואגב כך גם אפשר לחזור חזרה מעברית לאנגלית, אין מה לחשוש עשיתי את זה לא מעט פעמים.
בהצלחה
נכתב ע"י kosta770;2167620:מעניין פעם ראשונה שאני נתקל בקומבינה הזאת.. אבל עדיין זה קצת משבש את כל התוכנה וצריך קצת לעבוד כדי לסדר את כל מחדש..
נכתב ע"י חיים74;2167761:עשיתי נסיון לעשות המרת תפריטים לעברית ב CS6
ונתקלתי בכמה בעיות:
1) כל משקל בנפרד ולא בתוך הפונט עצמו, כשאני מעלה קובץ הוא מיד אומר לי שחסר לי פונטים.
2) בפתיחת קובץ ובשמירה החלון לא נראה טוב.
3) בפסקה אם אני רוצה שיהיה קו תחתי או עילי, זה נמצא במצב עמום ולא נותן לעשות שום דבר.
זה לבינתיים הבעיות שנתקלתי בהם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: