ציור בשמן של הרב בן ציון אבא שאול
אמנם ישבתי על זה כמה שעות טובות והתוצאה מולכם
אשמח לשמוע דעת כולכם
צפה בקובץ המצורף 72284
אמנם ישבתי על זה כמה שעות טובות והתוצאה מולכם
אשמח לשמוע דעת כולכם
צפה בקובץ המצורף 72284
הנחיר השמאלי שלו, והימני מצד המתבונן, נראה כשכבה מודבקת על השפם. ייתכן מאוד שכך יצא בצילום מסיבה של זוית צילום. גם לי, בציור בהעתקה מצילום , כשאני מרוכזת בכל פרט ומדייקת מאוד,אני מבחינה לעיתים בתוצאה בפרטים שאינם משביעי רצון למרות שהם בדיוק כמו המקור. אבל, אדרבה, זה יתרון הציור הריאליסטי על הצילום:ליפות ולארגן את הפרטים הללו. (בלי שיצווחו עליך בפורום צילום:"מה?! עיבוד בפוטושופ?!!)נכתב ע"י יאיר;454645:תודה על התגובות המחממות
אכן הציור ידני עם מכחול וצבע על קנווס וריח הטרבנטין
לא הבנתי את כוונתכם על הבעיה באף אם תוכלו יותר לפרט או להסביר אשמח
דרך אגב בדקתי את הציור עם המקור זה נראה לי בדיוק כך
גנבת לי את המילים מהפה...נכתב ע"י נוי;454615:כמי שזוכרת את המקור,(הרב בן- ציון אבא שאול זצ"ל) בחייו, אכן הציור מעולה!
(גם לי מפריע משהו באף, ייתכן שהבעיה בצילום ממנו העתקת את תווי הפנים)
כך בדיוק הוא היה נראה - העתק נאמן למקור (גם אני ראיתיו פעמים רבות בחייו - היתה לי הזכות לגור בשכנותו)נכתב ע"י toraneto;454727:רק כמה שעות לקח לך? מדהים!!!
לי דווקא מפריע משהו בפה. כאילו היחס בין ימין לשמאל לא מסתדר לי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: