לאיש פרויקטים חדשים בשלבי בניה?
אין שם ליטאים אבל יש טיפה יותר דרומי קהילה ליטאית מהמצליחות ביותר בפריפריות הליטאיות. אופקים.הי
מחפשת לשמוע על מגורים בקריית גת
האם יש שמה קהילה ליטאית?
האם זה מקום שאמור להתפתח ולהעלות מחירים של דירות בשנים הקרובות?
באיזה שכונות נמצאים החרדים שכן שם כבר?
תודה מראש
איפה לחפש שם? רחובות שכונות וכואין שם ליטאים אבל יש טיפה יותר דרומי קהילה ליטאית מהמצליחות ביותר בפריפריות הליטאיות. אופקים.
באופקים?איפה לחפש שם? רחובות שכונות וכו
אשמח לדעת
אשמח לקבל.באופקים?
יש כמה שכונות. השאלה איזה מחיר ואיזה סגנון וכו'.
אם תרצו מידע מפורט אפשר בשמחה.
ניתן לפנות אלי באישי.אשמח לקבל.
אין לי אפשרות לאישיניתן לפנות אלי באישי.
או פה אם זה נוח..
יש את שכונת הרי"ף שבמצב של התחרדות רצינית. רחובות טרומפלדור וההגנה. (יש גם וילות ודירות קרקע ברחובות סמוכים כמו מרבד הקסמים, לח"י, ביל"ו, אצ"ל, יגאל אלון)אין לי אפשרות לאישי
אשמח לדעת רחובות שמתחילים להתחרד, כלומר לא ממש בתוך הקהילה אלא מעט קרוב אליה שגרים שם כבר משפחות חרדיות ליטאיות.
תודה לך.
אין בניה בשום מקום בקרית גת החרדית,
טיפה יותר - כ3/4 שעה ויותר בנסיעה...אין שם ליטאים אבל יש טיפה יותר דרומי קהילה ליטאית מהמצליחות ביותר בפריפריות הליטאיות. אופקים.
בעיני זהו פספוס ענק של הציבור הליטאי. מקווה שזה באמת ישתנה עם הבנייה החדשה המתוכננת.אין ליטאים בכלל.
לא צריך לשכנע כ"כתקשיבו טוב קרית גת לענ"ד זאת השקעה מטורפת כיון שבעוד כמה שנים אינטל מקימה שם מרכז ענק ויעניק מקומות עבודה למאות תושבים ואוטמטית המחירים שם יקפצו
נקווה שימשיך להיות אחדותלדעתי אחרי ההגרלה שתהיה של דירה בהנחה יבואו הרבה ליטאים לקרית גת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: