אל תהיה כזה...מדובר בכשרון ללא ספק,
אולם מעט צורם לי, כאילו מרן כתב דברים אשר לא היו...
מצטרפת לנ"לאיזה יופי!
שמי פנינה. ואני מבינה את הסברה שלכם, רק השאלה לאיזו מטרה ישתמשו בזה?תהיה
שמי שלום.שמי פנינה.
סברא ?ואני מבינה את הסברה שלכם,
כמו ציטוטים בשמו, או דברים שכתב ורוצים להדגיש בצורה ממוסגרת וכדו'.רק השאלה לאיזו מטרה ישתמשו בזה?
רשמתי זאת משום שפנה אליי בלש' זכרשמי שלום.
אל תהיה כזה...
הבנתי.כמו ציטוטים בשמו, או דברים שכתב ורוצים להדגיש בצורה ממוסגרת וכדו'.
גם בציטוט משמו, יחשבו שהוא כתב את זה בזמן שזה לא נכוןכמו ציטוטים בשמו, או דברים שכתב ורוצים להדגיש בצורה ממוסגרת וכדו'.
גם אם הפונט בנוי עם ליגטורות משתנות, קשה לי להאמין שיראו את זה ממש ככתב ידו.גם בציטוט משמו, יחשבו שהוא כתב את זה בזמן שזה לא נכון
הלוואי וכל מחברי הספרים והעלונים היו מסכימים לזה, בדור שנדיר למצוא ספר שיו"ל בלי שו"ת מהגרח"ק זצ"ל...לא כל מה שהוא אמר - הוא כתב. לפעמים הוא אמר לאחד משהו שהוא לא אמר לשני. וכשהוא כתב דברים, אז ברור שהוא חשב עליהם טוב שלא יפרשו אותם שלא כמו שהוא התכווין
לא כולם מעצבים גדולים כמוך ששמים לב להבדל בין סוגי כתבים ושינויים קטניםגם אם הפונט בנוי עם ליגטורות משתנות, קשה לי להאמין שיראו את זה ממש ככתב ידו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: