שלום לכולם!
אנחנו עומדים לבנות קומה נוספת על הגג,
ואני בדילמה לגבי בחירת סוג השירותים (ועוד הרבה דילמות נוספות - באשכולות אחרים )
מצד אחד,
כולם צודקים - אין כמו אסלה תלויה. יכולת ניקיון הרצפה והמראה האסתטי, אין מה להשוות.
ומבחינת מיכל הדחה, לכאורה אם יש על מה לדבר - זה רק על מנגנון גרמני בדגש על גיבריט.
מצד שני - במחקר האינטנסיבי שערכתי, נתקלתי באין ספור מתלוננים על בעיות - כולל במנגנונים גרמניים מומלצים.
(לדוגמא, ראו הודעה של @קפוצון בסוף העמוד)
והתלונות מגוונות: חלפים יקרים ונדירים, אינסטלטורים שלא רוצים להתעסק עם זה, ובמקרים נדירים פתיחת הקיר.
אז לכאורה, ההגיון היה אומר לחפש אסלה תלויה עם מיכל גלוי.
אלא שהשילוב הזה כנראה נדיר ביותר.
2 האופציות היחידות שמצאתי ולכאורה עונות על הדרישה: פלאסון מונובלוק תלוי לוטוס, וחרסה סט תלוי גלוי לוטם
אלא שעל המונובלוק של פלאסון ראיתי דיס-המלצה נחרצת של @מללי באשכול הזה.
היא אמנם לא גילתה לנו את הסיבה לדיס-המלצה,
אבל אני יכול לנחש שכמו בכל מונובלוק, כשמורידים את המים, השטיפה שלו היא "על הפנים". (@מללי , מאשרת?)
אז לכאורה נשארתי עם התלוי גלוי (המכוער) של חרסה.
אלא שהסט של חרסה מגיע רק עם אופצייה של אסלה בסיסית מדגם לוטם.
ועל הלוטם ראיתי כמה וכמה דיס-המלצות, שהשטיפה שלו לא משהו, לדוגמא הסיפור של @שולמית אור מכאן.
מה גם שאני לא אוהב את ה"מדרגה" שיש ברוב התלויות - לכאורה ילדים שלא יושבים עד הסוף מלכלכים את האסלה.
אני מבין שאם אני רוצה אסלה בלי מדרגה עם שטיפה טובה,
זה לכאורה האסלה של Villeroy & Boch מדגם Omnia Classic (@קפוצון , נחשתי נכון את הדגם שהתכוונת?)
העניין הוא שאז לכאורה חזרתי שוב לאסלות תלויות עם מיכל סמוי - על רשימת המתלוננים הארוכה...
מה גם שהעמוד הזה - שמדבר על דגם טיפה שונה - קצת הוריד לי את החשק...
האם לדעתכם, אפשר לקחת את הרעיון של התלוי גלוי של חרסה ולבצע אותו עם דגמי אסלות / מיכלים אחרים?
לחילופין, כל עצה / רעיון - מנסיון - איך לצאת מהפלונטר הזה בצורה טובה ונכונה, יתקבלו בברכה!
אנחנו עומדים לבנות קומה נוספת על הגג,
ואני בדילמה לגבי בחירת סוג השירותים (ועוד הרבה דילמות נוספות - באשכולות אחרים )
מצד אחד,
כולם צודקים - אין כמו אסלה תלויה. יכולת ניקיון הרצפה והמראה האסתטי, אין מה להשוות.
ומבחינת מיכל הדחה, לכאורה אם יש על מה לדבר - זה רק על מנגנון גרמני בדגש על גיבריט.
מצד שני - במחקר האינטנסיבי שערכתי, נתקלתי באין ספור מתלוננים על בעיות - כולל במנגנונים גרמניים מומלצים.
(לדוגמא, ראו הודעה של @קפוצון בסוף העמוד)
והתלונות מגוונות: חלפים יקרים ונדירים, אינסטלטורים שלא רוצים להתעסק עם זה, ובמקרים נדירים פתיחת הקיר.
אז לכאורה, ההגיון היה אומר לחפש אסלה תלויה עם מיכל גלוי.
אלא שהשילוב הזה כנראה נדיר ביותר.
2 האופציות היחידות שמצאתי ולכאורה עונות על הדרישה: פלאסון מונובלוק תלוי לוטוס, וחרסה סט תלוי גלוי לוטם
אלא שעל המונובלוק של פלאסון ראיתי דיס-המלצה נחרצת של @מללי באשכול הזה.
היא אמנם לא גילתה לנו את הסיבה לדיס-המלצה,
אבל אני יכול לנחש שכמו בכל מונובלוק, כשמורידים את המים, השטיפה שלו היא "על הפנים". (@מללי , מאשרת?)
אז לכאורה נשארתי עם התלוי גלוי (המכוער) של חרסה.
אלא שהסט של חרסה מגיע רק עם אופצייה של אסלה בסיסית מדגם לוטם.
ועל הלוטם ראיתי כמה וכמה דיס-המלצות, שהשטיפה שלו לא משהו, לדוגמא הסיפור של @שולמית אור מכאן.
מה גם שאני לא אוהב את ה"מדרגה" שיש ברוב התלויות - לכאורה ילדים שלא יושבים עד הסוף מלכלכים את האסלה.
אני מבין שאם אני רוצה אסלה בלי מדרגה עם שטיפה טובה,
זה לכאורה האסלה של Villeroy & Boch מדגם Omnia Classic (@קפוצון , נחשתי נכון את הדגם שהתכוונת?)
העניין הוא שאז לכאורה חזרתי שוב לאסלות תלויות עם מיכל סמוי - על רשימת המתלוננים הארוכה...
מה גם שהעמוד הזה - שמדבר על דגם טיפה שונה - קצת הוריד לי את החשק...
האם לדעתכם, אפשר לקחת את הרעיון של התלוי גלוי של חרסה ולבצע אותו עם דגמי אסלות / מיכלים אחרים?
לחילופין, כל עצה / רעיון - מנסיון - איך לצאת מהפלונטר הזה בצורה טובה ונכונה, יתקבלו בברכה!