זה לא הענין, שיניתי. אבל אני רוצה להבין מה מפריע, אני לא יכול לבחור איזה שם אני רוצה? מה הבעיה בשם ההיא?ניסית לשנות את השם?
התשובה נמצאת בשגיאה!זה לא הענין, שיניתי. אבל אני רוצה להבין מה מפריע, אני לא יכול לבחור איזה שם אני רוצה? מה הבעיה בשם ההיא?
נו, אני שואל אותך, אתה רואה בשם איזה תו שאינו תואם, אדרבה תגיד לי.התשובה נמצאת בשגיאה!
''שם הקובץ מכיל תווים וכו'''.
אפשר לציין את השם המדויק?נו, אני שואל אותך, אתה רואה בשם איזה תו שאינו תואם, אדרבה תגיד לי.
כנראה המקף האמצעימה לא ברור כתוב במפורש: שעון נוכחות משודרג ומעוצב - 4 תקלה.
והכי נפלא, שלפני שהוספתי המלה 'תקלה' הכל היה בסדר, כשיצרתי הגירסה עם המילה תקלה, פתאום קבלתי השגיאה הזאת.
רואים את כל הנתיב בתמונה.@שיקול דעת האם כווצת את הקובץ בתוך תיקיה אחרת? יש הגבלה של הכיווץ של ווינדוס שהנתיב המלא של כל קובץ בזיפ לא יכול לעלות על 250 תווים. (נתיב המלא זה מהשורש של תקיית הזיפ)
עיין http://kb.winzip.com/kb/entry/99/#win
צודק, לא שמתי לברואים את כל הנתיב בתמונה.
זה לא, כי כל הזמן אני עושה כך, ולפני שהוספת את 'תקלה' לא היה בזה שום בעיה.כנראה המקף האמצעי
אולי זה היתה הבעיה. כי כרגע אני מנסה ופתאום זה הולך לי.האם הקובץ פתוח בדיוק, או עובד ברקע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: