דרוש מידע לא מצליח להיכנס לאזור האישי בישראכרט

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אחרי אני מזין את המספר זהות, ששת הספרות האחרונות וקוד אישי, אני כאילו נכנס לאזור האישי ואז רגע לפני שהמידע עולה האתר שוב מחזיר אותי לכניסה/הרשמה
מישהו נתקל בבעיה הזאת? מה אפשר לעשות?

איש חריש

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
בד"כ בעיות כאלו של אבטחה נוצרות מריבוי "קוקיס" -עוגיות.
מה שצריך לעשות זה לנקות את הקוקיס האלו.
כנס ל:הגדרות הדפדפן/היסטוריה/ניקוי נתוני גלישה
תבחר משחר ההיסטוריה, לאחמ"כ מתוך שלושת האופציות שיהיו לך תשאיר רק את הקוביה של עוגיות/קוקיס מסומנת ותנקה. פותר את רוב הבעיות מהסוג הזה.

שים לב אחרי הניקוי אתרים אחרים שפתוחים במקביל ידרשו כניסה מחדש עם שם משתמש וסיסמה אבל זה אומר שבעיית האבטחה נפתרה.

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בד"כ בעיות כאלו של אבטחה נוצרות מריבוי "קוקיס" -עוגיות.
מה שצריך לעשות זה לנקות את הקוקיס האלו.
כנס ל:הגדרות הדפדפן/היסטוריה/ניקוי נתוני גלישה
תבחר משחר ההיסטוריה, לאחמ"כ מתוך שלושת האופציות שיהיו לך תשאיר רק את הקוביה של עוגיות/קוקיס מסומנת ותנקה. פותר את רוב הבעיות מהסוג הזה.

שים לב אחרי הניקוי אתרים אחרים שפתוחים במקביל ידרשו כניסה מחדש עם שם משתמש וסיסמה אבל זה אומר שבעיית האבטחה נפתרה.
טוב זה יעשה לי בעיה מסוימת, אין אפשרות לנקות רק את הקוקיז של ישראכרד?

איש חריש

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
טוב זה יעשה לי בעיה מסוימת, אין אפשרות לנקות רק את הקוקיז של ישראכרד?
לא ניסיתי, נראה לי שלא. גם א"כ לא בטוח שזה יעזור.
אם זה קריטי תבצע את הכניסה מדפדפן אחר או משתמש אנונימי/גלישה בסתר.
באופן חד פעמי זה ודאי יעזור לך.

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
תעמוד על המנעול בשורת הכתובת באתר של ישראכראט ותעשה הסרה לקבצי קוקיס של ישראכארט
לא עזר, למרות שהסרתי, שוב פעם התקלה הנ"ל מה גם שעמדתי עוד פעם על המנעול ומשון מה צצו לי שוב קבצי הקוקיז למרות שהסרתי אותם רגע לפני כן

איש חריש

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לא עזר, למרות שהסרתי, שוב פעם התקלה הנ"ל מה גם שעמדתי עוד פעם על המנעול ומשון מה צצו לי שוב קבצי הקוקיז למרות שהסרתי אותם רגע לפני כן
קודם כל אין בעיה עם הקוקיס, זה דבר שמאד עוזר בחיים ומאד מקצר את זמן הכניסה לאתרים ע"י שהוא שומר נתונים מהאתר במחשב.
הבעיה מתחילה שנצברים מידי הרבה נתונים שיכולים לייצר בעיות אבטחה, ולכן חשוב מידי תקופה לנקות את הקוקיס באתרים שיכולים ליצור בעיות.
אם ניסית להיכנס במצב אנונימי ועדיין יש את הבעיה ז"א שהבעיה היא לא הקוקיס, ומומלץ לפנות לשירות לקוחות של החברה (בד"כ יש שלוחה מיוחדת לטיפול בבעיות באתר והמענה שם ממהיר יותר)

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אם ניסית להיכנס במצב אנונימי ועדיין יש את הבעיה ז"א שהבעיה היא לא הקוקיס
באנונימי זה יותר גרוע, הלחצן של הכניסה אחרי שאני מזין את כל הנתונים פשוט לא נלחץ, לא משנה כמה אני אלחץ עליו

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
ומומלץ לפנות לשירות לקוחות של החברה (בד"כ יש שלוחה מיוחדת לטיפול בבעיות באתר והמענה שם ממהיר יותר)
באיזה מספר? הרגיל? *6272
ניסיתי להתקשר לשם, אין מענה בשעות האלו, גם לא הגעתי לתפריט של טיפול בבעיות באתר, מה שכן ביקשתי שישלחו לי למייל את הפירוט של העסקאות, קיבלתי לינק, אני לוחץ עליו, הוא אמור לשלוח לי קוד זמני למייל כדי להעביר אותי לדף של פירוט העסקאות, אבל מופיע משולש אדום עם הכיתוב ליד "שגיאה כללית" וא"א לקבל קוד לא ב SMS (שאין לי) לא בהודעה קולית ולא במייל

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
ואגב השגיאה הזאת היא גם באנונימי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה