עזרה לא מוצא WI-FI במחשב

הרש'ל

משתמש פעיל
וינדוס 7, אשמח שתעזרו לי מדוע יכול להיות שאינני מוצא כלל אופציה כזו?

-אליה-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
יש מתאם WIFI במחשב?

הרש'ל

משתמש פעיל
כנראה צריך להתקין מערכת הפעלה של ווינדוס
יש מתאם WIFI במחשב?
זה מה שאני לא בדיוק יודע, יכול להיות אולי שהוציאו לי את זה, ומצד שני יכול להיות שזו בעייה במערכת או שאני לא מוצא את זה או מנהל התקן או משהו כזה, יש לי כפתור של וי פי במחשב, לוחצים עליו הוא לא עושה כלום, מצד שני זה לא מחשב כזה מיושן, איזו סיבה יכולה להיות שלא יהיה בו וי פי?

• תודה
Reactions: S.D

-אליה-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
זה מה שאני לא בדיוק יודע, יכול להיות אולי שהוציאו לי את זה, ומצד שני יכול להיות שזו בעייה במערכת או שאני לא מוצא את זה או מנהל התקן או משהו כזה, יש לי כפתור של וי פי במחשב, לוחצים עליו הוא לא עושה כלום, מצד שני זה לא מחשב כזה מיושן, איזו סיבה יכולה להיות שלא יהיה בו וי פי?
תעלה צילום מסך של מנהל ההתקנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה