אף פעם לא מתחברים על ההתחלה..למרות שבהתחלה פחות התחברתי לסגנון
כן צודק/תאף פעם לא מתחברים על ההתחלה..
בד"כ לפחות 3 פעמים עד שיורדים לעומק הביצוע..
מקווה שהפשלות הקטנות מוסתרות בתוך כל הרעש של הרוק...מהמם!!!!!!!!
קראתי כל מילה בשקיקה. תודה.אם ביקשת ביקורת כל כך יפה אז כמה נקודות:
לא אלאה את כבודו, אבל לעונג יהיה לי אם יוכל לפרט את המיקומים הבעייתיים מבחינת חוסר דיוק באקורדים המקוריים..לגבי האקורדים: יש כמה טעויות שנובעות ממהירות הנגינה והחלפה קצת מהירה, אבל יש כמה שנובעות מחוסר דיוק באקורדים המקוריים של השיר.
יואוו עכשיו הקשבתי לזה, ואתה צודק !!! אני לא מאמין שלא שמתי לב לזה.. לא מתאים לי.1. שים לב שבבית הראשון אתה מתחיל לנגן על הפעימה החלשה ולא בפעימה החזקה, זה יוצר איחור וחוסר סדר בכל הקצב שאחר כך.
אני לא כל כך זוכר את השיר מקורי, רק הרגשתי שהאקורדים לא מדויקים לפי מה שזכרתי. אחרי שאשמע שוב אוכל לומר יותר מדויק.לא אלאה את כבודו, אבל לעונג יהיה לי אם יוכל לפרט את המיקומים הבעייתיים מבחינת חוסר דיוק באקורדים המקוריים..
אשמח מאוד !אחרי שאשמע שוב
יפה מאודאשמח (גם) לביקורת אבל ברחמים..
לייב זה יותר מלחיץ ומבולגן מאשר הקלטה בחדר ממוזג - האמן לי....תמיד בשעת ההקלטה נהיה לחץ כזה שגורם לשגיאות שבחיים לא יקרו בלייב.. נכון ?
יפה מאוד
אהבתי את הרעיון
מקצב יפה (מהיכן?)
אתה משתפר מהקלטה להקלטה!!
הפריע לי האקורדים, ואני לא מדבר על אקורדים שהם לא כמו במקור
אלא הדיוק שלהם על הביט.
תבין, ברגע שאתה לוחץ אקורד באורגנית - כביכול יש כאן שש כלים שמנגנים לפיו,
אם לא תתן את האקורד בול במקום - ישמע שיש כאן נגנים מבולבלים ולא מדויקים.
לייב זה יותר מלחיץ ומבולגן מאשר הקלטה בחדר ממוזג - האמן לי....
אבל הדרך להיות מדויק ולא לעשות שגיאות, זה בדיוק הדרך שאתה עושה
- לנגן, להתאמן ולשמוע ביקורת.
לסיכום: אתה מדהים, ותמשיך להעלות ולהנות אותנו!!!
לא נעים להגיד אבל פעם ראשונה באמת שהשתמשתי במקצב אורגינל של הpa4. (שיניתי כמה דברים קטנים וזהו) זה נקרא foo rockמקצב יפה (מהיכן?)
למה לא נעים?לא נעים להגיד אבל פעם ראשונה באמת שהשתמשתי במקצב אורגינל של הpa4. (שיניתי כמה דברים קטנים וזהו) זה נקרא foo rock
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: