תלוי באיזה סרטוןאני בוחרת באופציה של התרגום האוטמטי בשפה העברית והוא לא נותן לי, אבל אם אני בוחרת אנגלית הוא כן נותן. למה??
אבל יש גם אופציה של תרגום אוטומטי למלא שפות ולמרות זאת זה לא עושה, מישהו יודע למה??תלוי באיזה סרטון
יש כאלה שתומכים ויש כאלה שלא
לא, הוא מאפשר לי עכשיו רק בחצי האחרון של הסרטון כתוביות בעברית ובהתחלה לא, למה??ברור שיש כיתוביות בעברית
אבל רק לחלק מהסרטונים יש תרגום לעברית
נראה לי רק בסרטונים קצרים
מוזר ממשלא, הוא מאפשר לי עכשיו רק בחצי האחרון של הסרטון כתוביות בעברית ובהתחלה לא, למה??
אין לי אפשרות לשלוח באישי. אני יכולה להעלות אותו לפה ותנסי זה יעזור לי מאוד!!מוזר ממש
בזה עדיין לא נתקלתי
בדרך כלל זה תומך רק בסוג מסוים של סרטונים
מעניין לראות... תשלחי לי בבקשה הקישור באישי
לא כל כך, ואין לי זמן לראות את זה במהירות רגילה אני רוצה להריץ את זה, מבינה?!אצלי זה לא מתרגם בכלל לעברית
מוזר באמת...
דווקא האנגלית שלו די מובנת
לי עכשיו עובד התרגום, בסרטון ששמת קישור למעלהלא כל כך, ואין לי זמן לראות את זה במהירות רגילה אני רוצה להריץ את זה, מבינה?!
אז את לא יודעת??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: