היה כתוב היום ב"יתד" מפי מומחים שבשנה הקרובה S&P תרד ב-20%. אז זה זמן טוב להעביר לשם?
לפי ההבנה של הנ"ל בהשקעות, התשובה היא כן.היה כתוב היום ב"יתד" מפי מומחים שבשנה הקרובה S&P תרד ב-20%. אז זה זמן טוב להעביר לשם?
כן הכוונה שזה כדאי להעביר?לפי ההבנה של הנ"ל בהשקעות, התשובה היא כן.
כן. שהוא לא מבין בהשקעות.כן הכוונה שזה כדאי להעביר?
כן זה שכדאי להעביר לS&Pכן הכוונה שזה כדאי להעביר?
קצת מבאס אותי להיות הטיפש שאף פעם לא מצליח לחזות.היה כתוב היום ב"יתד" מפי מומחים שבשנה הקרובה S&P תרד ב-20%. אז זה זמן טוב להעביר לשם?
היה כתוב היום ב"יתד" מפי מומחים שבשנה הקרובה S&P תרד ב-20%. אז זה זמן טוב להעביר לשם?
חשוב להסביר למי שלא מבין בתחוםשוק ההון - כתבה במוסף הכלכלי של המודיע - מדד S&P
בכתבה שהתפרסמה היום במוסף הכלכלי של המודיע הם כותבים על תחזית עתידית למדד S&P והם מצטטים מומחים שצופים ירידה של 64% וגם ירידות משמעותיות בטווח הארוך. אין לי אפשרות להעלות. אודה אם יש מישהו שיכול להעלות. @מקצועי בלבד @השקעות R הון וכל שאר המומחים, האם זה משהו שמסכן את כספי הפנסיה שנמצאים בקרן...www.prog.co.il
כמה זמן יקח לתקן ירידה כזו?!בכל מקרה השקעות נכונות לטווח ארוך.
גם אם בשנה הקרובה התשואה תרד ב 64%, הרי שהיא תתקן את עצמה וצעלה עוד בשנים שלאחר מכן
אי אפשר לדעתכמה זמן יקח לתקן ירידה כזו?!
ולעוד כל מיני השקעות מפקופקות שמתפרסמות מידי שבועהאם ייתכן שיש קשר בין הכתבה על ירידה אפשרית של 22% ב-S&P 500 לבין שתי המודעות של הגמ"ח המרכזי בעיתון?
אני בספק אם העיתון אי פעם עסק בנושא מניות...ולעוד כל מיני השקעות מפקופקות שמתפרסמות מידי שבוע
לא הבנתיאני בספק אם העיתון אי פעם עסק בנושא מניות...
הכוונה לדעתי היתה שהוא עסק בתחומים רווחיים יותר, כמו חברת ההשקעות הידועה באמינותה 'בסדנו' או השקעות רווחיות של הגמ"ח המרכזילא הבנתי
אני מניח שתחומים רווחיים הכוונה לתחומים שרווחיים עבור העיתוןהכוונה לדעתי היתה שהוא עסק בתחומים רווחיים יותר, כמו חברת ההשקעות הידועה באמינותה 'בסדנו' או השקעות רווחיות של הגמ"ח המרכזי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: