כמו דלקן רק לפרטי?אף אחד לא מכיר? /משתמש?
כמדומני שהיום מתקינים רק דלקן אוניברסלי שפועל בכל החברותכמו דלקן רק לפרטי?
מצריך להיות כפוף לתחנת דלק ספציפית?
תמיד בריכוז בשורה אחת יותר קל "להבין" כמה עולה לך הדלק בחודשי.....אני לא מבין כ"כ את הבשורה, כמה זמן כבר אורך להכניס את האשראי בתחנת דלק?
גם בפירוט האשראי, לוקח בדיוק חמש דקות לעבור על כל התדלוקים (אלא א"כ אתה מתדלק כל פעם ב 50 ₪
אלא א"כ זה באמת לא מוסיף הרבה עלויות
יש הוזלה קטנה כל חודש - אבל לא משמעותיתמיד בריכוז בשורה אחת יותר קל "להבין" כמה עולה לך הדלק בחודשי.....
ולתומי חשבתי שיש הוזלה כל שהיא בעניין
תכלס'יש הוזלה קטנה כל חודש - אבל לא משמעותי
ברור שישתמיד בריכוז בשורה אחת יותר קל "להבין" כמה עולה לך הדלק בחודשי.....
ולתומי חשבתי שיש הוזלה כל שהיא בעניין
23+ אגורות לליטר זה לא קצתברור שיש
מצ"ב מחירון באמפי לדוגמא
שים לב שזה הנחה ממחיר מלא23+ אגורות לליטר זה לא קצת
רק השאלה אם זה באמת 23 אגורות כל פעם לליטר
או רק מהמחיר הקבוע
זאת אומרת - יש לסונול תחנות דלק שמלכתחילה המחיר שלהם הרבה יותר נמוך מתחנות אחרות שלהם (תלוי במיקום וכו')
- תמיד יהיה הנחה נוספת? או שרק מהמחיר ה'קבוע' של סונול, ויתכן שיהיה כמו המחיר של התחנה בשטח ולא פחות
אין עלות חודשית קבועה?תודה לכולם.
-לא מדובר בדלקן המחובר לרכב, (עלות התקנה) אלא בכרטיס תדלוק, כמו כרטיס אשראי
-לפי מה ששיווקו לי, הכרטיס מקנה מחיר מוזל X (המשתנה וצריך להתעדכן כל פעם)
וכשאתה מגיע לתחנת דלק תבדוק: אם זול יותר הכרטיס - תדלק איתו. זול יותר בתחנה במזומן - תדלק במזומן.
לאאין עלות חודשית קבועה?
היתרון העיקרי למשתמשים פרטיים הוא הנוחות בתדלוק ולאו דווקא ההנחה,תודה לכולם.
-לא מדובר בדלקן המחובר לרכב, (עלות התקנה) אלא בכרטיס תדלוק, כמו כרטיס אשראי
-לפי מה ששיווקו לי, הכרטיס מקנה מחיר מוזל X (המשתנה וצריך להתעדכן כל פעם)
וכשאתה מגיע לתחנת דלק תבדוק: אם זול יותר הכרטיס - תדלק איתו. זול יותר בתחנה במזומן - תדלק במזומן.
השאלה אם המחיר מוזל, זה יכול לצאת גם הפרש משמעותי יותר ברמה החודשיתהיתרון העיקרי למשתמשים פרטיים הוא הנוחות בתדלוק ולאו דווקא ההנחה,
לטעמי בכרטיס תדלוק פספסנו את העיקר (הסרבול בלהחזיק עוד כרטיס לא מצדיק בשביל לחסוך 10 ש"ח בחודש)
מקפיץמהי עלות התקנת דלקן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: