כרטיס עריכה

ניצן

משתמש פעיל
אני עובדת בפרימייר על עריכת חתונות וכדו'
האם יעזור לי משהו כרטיס עריכה
מה המחיר
היכן קונים
איזה
בקיצור הסבר מה זה עושה והאם שווה להשקיע?

MediaSchool

משתמש רשום
הדמיות בתלת מימד
אם יש לך חמש חתונות בשבוע לעריכה אז כדי מאוד. כרטיס עריכה מקצר זמן עבודה ונותן כמה דברים נוספים.
מחיר של כרטיס חדש טוב מעל 1500$, ישן עד 500$.
לפרימייר עדיף לקנות כרטיס עריכה של חברה MATROX, דגם חדש RTX-2, או ישן RTX-100
קונים אצל נציג של MATROX - חברה "מעגל סגור" בבני ברק או באינטרנט.

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
מנסיון

מנסיון, אני קניתי כרטיס עריכה של מטרוקס RTX100 , ההתקנה היתה ממש מסובכת, זה עובד רק עם מעבדים מסוימים, רציתי להשתדרג, ולא יכולתי כי כרטיס העריכה הזה עובד רק על פרימייר 2, בנוסף לזה הוא עשה די הרבה בעיות...
בסוף קניתי מחשב חדש, ואת כרטיס העריכה שמרתי במחשב הישן לשעת חרום, לדג': היתה קלטת שלא הסכימה להדגם בשום אופן בפרימייר רגיל, ורק דרך הכרטיס זה הלך...
אם את לא ממש עובדת נון סטופ, תעבדי רגוע יותר בלי כרטיס, תוכלי להשתדרג וכו'...
אני לא מפחיתה מערכו של הכרטיס, יש לו כל מיני פונקציות שאין בתוכנה עצמה, אבל, קודם כל, עד שתלמדי את כל הדברים, את צריכה הרבה סבלנות... יש הרבה תקוני צבע, מעברים, אפקטים, וכו', בנוסף לזה זה נקרא שהוא מרנדר באיכות יותר טובה, ובקצב יותר מהיר, (את המהירות לא כ"כ הרגשתי...)

דובי

משתמש רשום
הפקות ואירועים
אז מה

אז מה אתם עובדים ללא מוניטור??
יש דרך לחבר מוניטור ללא כרטיס?

MFA

משתמש רשום
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
יש אפשרות לחבר מוניטור וידאו למכשיר וידאו ורואים הכל מצויין. רק צריך לא לשכוח להדליק את מכשיר וידאו שעובדים בעריכה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה