כרטיס מסך מומלץ ל Adobe after effects?

-בני-

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אפרטראפקטים ופרימיירים יקרים!
כבר תקופה שאני שובר את הראש במטרה להבין איזה כרטיס מסך אני צריך למחשב עריכת הוידאו שאני בונה לעצמי.
רוב אפקטי הוידאו אמנם משתמשים בCPU אבל פלאגינים כמו Trapcode particular ו Element 3D משתמשים גם בGPU.
וכמובן פעולת הרינדור בשימוש GPU מהירה פי כמה.
הבעיה היא בבחירת הכרטיס. באתר הרשמי של אדובי תחת System requirements ישנה רשימה של כרטיסי מסך שנתמכים על ידי אדובי כולם כמובן רק של Nvidia. הבעיה שברשימה נמצאים כרטיסים ישנים. השאלה שלי האם כרטיסים חדשים כמו GeForce GTX 1050 גם נתמכים? מדוע הם לא ברשימה? ועל איזה כרטיס אתם הייתם ממליצים/משתמשים?
אציין רק את עיקרי המפרט של המחשב לכל מקרה..
מעבד: AMD Ryzen 7 2700X
לוח אם: Gigabyte B450 AORUS M
זיכרון: Corsair DDR 4 16G
כונן קשיח: SanDisk SSD PLUS 1TB

neomy

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
אפרטראפקטים ופרימיירים יקרים!
כבר תקופה שאני שובר את הראש במטרה להבין איזה כרטיס מסך אני צריך למחשב עריכת הוידאו שאני בונה לעצמי.
רוב אפקטי הוידאו אמנם משתמשים בCPU אבל פלאגינים כמו Trapcode particular ו Element 3D משתמשים גם בGPU.
וכמובן פעולת הרינדור בשימוש GPU מהירה פי כמה.
הבעיה היא בבחירת הכרטיס. באתר הרשמי של אדובי תחת System requirements ישנה רשימה של כרטיסי מסך שנתמכים על ידי אדובי כולם כמובן רק של Nvidia. הבעיה שברשימה נמצאים כרטיסים ישנים. השאלה שלי האם כרטיסים חדשים כמו GeForce GTX 1050 גם נתמכים? מדוע הם לא ברשימה? ועל איזה כרטיס אתם הייתם ממליצים/משתמשים?
אציין רק את עיקרי המפרט של המחשב לכל מקרה..
מעבד: AMD Ryzen 7 2700X
לוח אם: Gigabyte B450 AORUS M
זיכרון: Corsair DDR 4 16G
כונן קשיח: SanDisk SSD PLUS 1TB

מבירור שערכתי הבנתי שעדיף 1060 ומעלה

-בני-

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תודה.
אתה משתמש בו? מרוצה? יש לך מושג למה הוא לא ברשימה? כי מבירור קצר בגוגל עולה שגם איתו יש בעיות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה