ביזנסטורי - אילה
משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
•
זה הקטע ששלחתי כדי להתקבל לפורום המתחדש.
הארותיכם, בבקשה.
כן, אוכלי אדם אמיתיים כמו שיש רק בג'ונגלים של אפריקה.
זה היה מפחיד. מאד.
הם ישבו במעגל גדול סביב מדורה בוערת, עיניהם מתרוצצות לכל הכיוונים במטרה למצוא טרף לארוחת הערב של היום.
התחבאתי מאחורי עמוד גבוה שצמח שם והסתכלתי מבועתת באדם שהתקרב אליהם לאיטו מבלי לדעת מה מחכה לו מעבר לצומת.
הרגעים שאחר כך היו מזעזעים. אני מצטמררת כל אימת שאני נזכרת בהם.
הם קראו לו, נעצו בו עיניים. ואז... בבת אחת הם קפצו עליו, תפסו אותו, ככה, כולם ביחד. עלו עליו, דשו בו, קילפו את עורו שכבה אחרי שכבה...
הוא בכה בשקט.
הם צחקו בקול פראי.
לאורה המוזר של המדורה והצלליות שהיא הטילה הם ניתחו את אישיותו, ירדו למעמקי מניעיו, חיטטו בנבכי רצונותיו הכמוסים ופרשו לעין כל את חסרונותיו וכשלונותיו.
לא יכלתי יותר, נסתי משם כל עוד רוחי בי. מותירה מאחוריי ערימת עצמות גרוסות, חבורת אנשים מצחקקת, גחלים עוממות, וכוס אחת מתחת לחופה.
שבורה.
הארותיכם, בבקשה.
קניבלים
(בהשראת האירוע של אתמול)
אתמול פגשתי קניבלים,(בהשראת האירוע של אתמול)
כן, אוכלי אדם אמיתיים כמו שיש רק בג'ונגלים של אפריקה.
זה היה מפחיד. מאד.
הם ישבו במעגל גדול סביב מדורה בוערת, עיניהם מתרוצצות לכל הכיוונים במטרה למצוא טרף לארוחת הערב של היום.
התחבאתי מאחורי עמוד גבוה שצמח שם והסתכלתי מבועתת באדם שהתקרב אליהם לאיטו מבלי לדעת מה מחכה לו מעבר לצומת.
הרגעים שאחר כך היו מזעזעים. אני מצטמררת כל אימת שאני נזכרת בהם.
הם קראו לו, נעצו בו עיניים. ואז... בבת אחת הם קפצו עליו, תפסו אותו, ככה, כולם ביחד. עלו עליו, דשו בו, קילפו את עורו שכבה אחרי שכבה...
הוא בכה בשקט.
הם צחקו בקול פראי.
לאורה המוזר של המדורה והצלליות שהיא הטילה הם ניתחו את אישיותו, ירדו למעמקי מניעיו, חיטטו בנבכי רצונותיו הכמוסים ופרשו לעין כל את חסרונותיו וכשלונותיו.
לא יכלתי יותר, נסתי משם כל עוד רוחי בי. מותירה מאחוריי ערימת עצמות גרוסות, חבורת אנשים מצחקקת, גחלים עוממות, וכוס אחת מתחת לחופה.
שבורה.