דרוש מידע כרטיס הטבות ארגון המורים - האם יש כפל מבצעים?

בני ברקית אחת

משתמש צעיר
שלום לכולם,

אשמח לדעת האם ברכישה בשילב בכרטיס של ארגון המורים יש כפל מבצעים,
ז"א האם אני יכולה להטעין כסף בכרטיס בהנחות הרגילות (30% הנחה על 500 ש"ח ועוד 20% הנחה על 2,500 ש"ח),
ובעצם לשלם על 3,000 ש"ח 2,350 ש"ח ולקנות גם במבצעים הרגילים?

אני מבררת בעיקר על חנות שילב, יש להם עכשיו 20% הנחה על הרבה עגלות, כשאני מנסה לשלם בתווי קניה ובוחרת כרטיס תמורה הוא רושם לי ששימוש בכרטיס יבטל את הנחות המועדון,
הבנתי שאפשר לעשות תשלום באשראי רגיל וכן לשלם בכרטיס וזה משאיר את ההנחות...

אם למישהו יש מידע מנסיון יעזור לי מאד!!!!

תודה!

בני ברקית אחת

משתמש צעיר
בשילב לא נותנים
מידיעה ברורה?

שוב, אני יודעת שברעיון שבוחרים את הכרטיס הזה זה מבטל את ההנחה, השאלה האם נכון שאפשר להכניס כאשראי רגיל ועובר?
(פשוט מפחדת להטעין ובסוף לא יעבור..., ואולי מישהי כבר יודעת אם אני מטעינה האם ישנה אפשרות לבטל טעינה או לא? )

תודה!!

הכהה את שיניו

משתמש צעיר
אני יודעת על ורדינון והמשביר שלא נותנים. כנראה שגם שילב...
אבל אם את צריכה עגלות ומוצרי תינוקות, יש לך את עגליס ברשימה. ושם למיטב ידיעתי יש כפל, ואין הגבלה על הסכום כמו בשילב, ששם אפשר לשלם רק עד 1000 ש"ח.

בני ברקית אחת

משתמש צעיר
כמו"כ מישהי יודעת אם אני עושה עסקה של מעל 3,000 ש"ח, האם אפשר לשלם את זה בשני כרטיסים שונים של תמורה?
או שזה לא עובד?

בני ברקית אחת

משתמש צעיר
תודה לכל העונות!

למישהי יש תשובות על השאלות האלה?
אם אני מטעינה כסף בכרטיס בשביל הנסיון, ובסוף לא יתנו יש איך לבטל את הטעינה או לא?
כמו"כ מישהי יודעת אם אני עושה עסקה של מעל 3,000 ש"ח, האם אפשר לשלם את זה בשני כרטיסים שונים של תמורה?
או שזה לא עובד?

ממש תודה!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  70  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה