מסכים.האופציה היחידה שלי לבטא את חוסר הסכמתי לתגובה הינה:
כועס, או עצוב
והסכמה זה: תודה, או שכויח
ולא, הרבה פעמים אני רוצה לבטא פשוט חוסר הסכמה, לא עצב ולא כעס, שוב רגש מיוחד לא חשתי, ומאד חסר הכפתור עם האגודל כלפי מטה.
גם את ה"תודה" עדיף להחליף ב"מסכים"
עצוב / כועס מוריד ?אולי לעשות שעצוב לא יעלה ולא יוריד ורק כועס יוריד
יתכן שצריך להוסיף שמיילי עבור מסכים אך שיהיה דינו כלייק
אני בד"כ נותן "תודה" כמסכים. ו"שכוייח" כ-תודה רבה או כ"וואו מסכים לגמרי"גם את ה"תודה" עדיף להחליף ב"מסכים"
לי זה לא משנה אבל אני יודעת שיש כאלה שזה משנה להם,מה, באמת מעניין אתכם הניקוד וה'דרגות' שיש כאן? אני בהלם. מעולם לא עלה בדעתי שיש בזה משהו הראוי להתייחסות.
מה באמת זה 'עושה לכם'?
כמו (כמעט) כל עם ישראל , פשוט כי זו הדרך היחידה ,אני בד"כ נותן "תודה" כמסכים. ו"שכוייח" כ-תודה רבה או כ"וואו מסכים לגמרי"
עצוב / כועס מוריד ?
חשבתי שזה רק לא נספר !
זה באמת לא נספרלא הבנתי למה עצוב מוריד?
לא ידעתי שזה מוריד,
לפעמים משהו כותב משהו עצוב אז אני מזדהה ולוחצת על סמיילי עצוב.
לפי מה שנכתב פה , לא רק שזה לא נספר אלא שזה מוריד .זה באמת לא נספר
אבל לפי בדיקה שלי, זה לא מעלה ולא מוריד.לפי מה שנכתב פה , לא רק שזה לא נספר אלא שזה מוריד .
במספר הרשמי שמופיע זה אכן לא מתקזז ,אבל לפי בדיקה שלי, זה לא מעלה ולא מוריד.
תבדוק גם-תלחץ על הקישור הזה ותעשה קצת חיבור חיסור ותראה
למיטב זכרוני כך גם כתוב בויקיפרוג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: