מחפשת גםמישהו שיכול להמליץ לנו על כיסא נוח ואיפה קונים אותו
משהו טוב משרדי
קיבלת תגובות?לא קיבלתי גובות וזה ממש דחוף לי מקפיץ שוב
אני צריך מידע על כיסא ספציפי לעבודה מול מחשב נח משרדי
מפנק ולא יקר בשמים
משהו אורטופדי אשמח לתגובות זה ממש קריטי לי
לא קיבלתי תגוות מלבד מי שעכשיו הגחב אולי נבדוק את זהקיבלת תגובות?
קניתם משהו?
זה באמת שווה כמה זה נח??אני ממליץ מאוד על כסא של וקסמן יש לי אותו כבר 9.5 שנים וממש נוח לישיבה ממושכת מאוד
כסא מחשב קלאסי-F15 - וקסמן ריהוט משרדי
כסא הדגל הקלאסי המומלץ של וקסמן אפ 15 , ידוע בנוחיות המיוחדת שלו, במבחר גוונים צבעוניים, נוחות מקסימלית לשעות עבודה מרובות! כסא הדגל F15 ידוע בנוחות הבלתי מתפשרת שלו ובארגונומיה התומכת בגוף היושב. ידיות מתכווננות ארגונומיות עם תמיכה רכה. ספוג ארגונומי בגב היושב עם בליטות מיוחדות לתמיכה...shop.waxman.co.il
לי זה החזיק שלם במשך 9 שנים עד שנשבר ברוך ה' מהילדים החמודיםזה באמת שווה כמה זה נח??
זה לא נקרע נהרס
זה נראה מאוד קלאסי זה שווה יותר מקלאסי???
ממולץ?יש את זה ב: 700 ש"ח אם מישהו מעוניין
Acer Predator Gaming Chair PGC110 GP.GCR11.003
זה מעולה!!אני ממליץ מאוד על כסא של וקסמן יש לי אותו כבר 9.5 שנים וממש נוח לישיבה ממושכת מאוד
כסא מחשב קלאסי-F15 - וקסמן ריהוט משרדי
כסא הדגל הקלאסי המומלץ של וקסמן אפ 15 , ידוע בנוחיות המיוחדת שלו, במבחר גוונים צבעוניים, נוחות מקסימלית לשעות עבודה מרובות! כסא הדגל F15 ידוע בנוחות הבלתי מתפשרת שלו ובארגונומיה התומכת בגוף היושב. ידיות מתכווננות ארגונומיות עם תמיכה רכה. ספוג ארגונומי בגב היושב עם בליטות מיוחדות לתמיכה...shop.waxman.co.il
הוא נמוך ובלי משענת לראשזה מעולה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: