כסא משרדי

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך

אך

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
כבר המון זמן אני מבררת על כסא משרדי נוח ואני עדיין מתלבטת, אולם החלטתי שחייבים לעשות סוף להתלבטות וסוף סוף מחר בע"ה אני הולכת לקנות את הכסא המיוחל . אני חייבת שהכסא יהיה מאד נוח כי אני יושבת מול המחשב הרבה שעות רצופות. כמובן שאני אלך לבדוק את הכסאות ולנסות לשבת עליהם אבל זה כמו נעלים, ברגע הראשון זה נראה מאד נוח, השאלה איך זה אחרי כמה שעות.
ההתלבטות שלי היא בין ד"ר גב לבין צרעה. מה עדיף מבין החברות? איזה דגם כדיף בכל אחת מהחברות? לשניהם יש מבצעים בלעדיים באתר, איך בודקים אם זה נוח?
אשמח להחכים מנסיונכם כי סביבת עבודה נוחה זה א' ב'.
תודה רבה.

הגברת

משתמש רשום
לי יש ד"ר גב שנרכש ב-1200 שח, והכסא מאוד נוח אבל מאוד חלש. הידיות עשויות מספוג דחוס והן מתפרקות בשימוש סביר. והמפוח לתמיכה בגב התחתון לא סחב יותר מחודשיים.

על צרעה יש דיווחים מאוד חיוביים.

אך

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה.
גם הבת שלי מאד נהנית מצרעה אבל רציתי לשמוע גם על ד"ר גב, אם כך כנראה שאני אלך על צרעה.

סמיילית

משתמש פעיל
ממליצה גם על וקסמן כסאות.
יש להם חנות און ליין. אבל כמובן עדיף ללכת ולשבת על כסא לפני שקונים.

אך

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה