נראה לי שכנאפה חייבת להיות טריהאיך נהפוך את הכנאפה להיות אישית?
מחפשת לגוון רעיון חדש לאירוע משפחתי חלבי.
האמת שהכנתי לחג (שבועות)נראה לי שכנאפה חייבת להיות טריה
איך מכינים כמות ומשאירים אותה טריה?
לתשומת ליבך
הכנת לחג השבועות על מחבת?אבל לא ברור לי מבחינת גודל, איך מכינים אותו מנה אישית יפה?
נזכרתי שאבא שלי היה מכין כנאפה במילוי אגוזים ולא גבינה כי גבינה לא טעימה שהיא לא טרייה (יש כאלה שמכינות עם קוטג ועוד תערובות אבל מי שיודע מה זה כנאפה אמיתי לא יכול לסבול את הטעם הזה ובטח שהוא לא במקום חם ונתלש עם חוטי הגבינה הארוכים שמקשרים אותך לכנאפה ... )האמת שהכנתי לחג (שבועות)
הוכן בערב החג, ונאכל בלילה. היה מעולה!
(וגם את השאריות אכלתי יום אחרי והיה עדיין טעים ממש)
אז זה מבחינתי בסדר
אבל לא ברור לי מבחינת גודל, איך מכינים אותו מנה אישית יפה?
לא ידעתי שהבעייה בגבינהנזכרתי שאבא שלי היה מכין כנאפה במילוי אגוזים ולא גבינה כי גבינה לא טעימה שהיא לא טרייה (יש כאלה שמכינות עם קוטג ועוד תערובות אבל מי שיודע מה זה כנאפה אמיתי לא יכול לסבול את הטעם הזה ובטח שהוא לא במקום חם ונתלש עם חוטי הגבינה הארוכים שמקשרים אותך לכנאפה ... )
הוא הכי בתבנית ענקית של התנור ולאחר אפיה הוא חתך לריבועים אישיים ואז שפך סירופ וזה כן טעים שזה עומד במקרר אז אפשר להגיש את זה על קרטון זהב מרובע או כל דבר אחר וזה נראה טוב.
אבל אם את אומרת שמה שהכנת טעים גם שלא טרי את יכולה לנסות את זה בצורה כזו
יש משהו בגבינה שהיא נמסה רק כשהיא רותחתחייב טרי טרי, או שאפשר כמה שעות לפני?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: