רוצה אותו פרווה..
ועל הדרך עוד שאלה
יש לי א. נוגט
אני רוצה למלאה איתו את הבצק
כמו בהדרכה פה
זה מתאים?
ואם לא-
איך עושים מזה קרם ננוגט?
ועל הדרך עוד שאלה
יש לי א. נוגט
אני רוצה למלאה איתו את הבצק
כמו בהדרכה פה
מאפים - מחפשת מתכון. שוקולד בתוך בצק
ראיתי כאן בעבר מתכון של @ה. בקר שהיה בצק שבתוכו שמו טבלת שוקולד עם מילית כל שהיא זה נקרא אולי עוגה ב10 דקות העני כתבה שבמקור זה מגיע בבצק עלים והיא עושה בצק ביתי. יש למשהו לתת לי קישור? העני אולי את זוכרת במה מדובר? אני חושבת שזה היה משהו ממש ישן תודות מראש
www.prog.co.il
זה מתאים?
ואם לא-
איך עושים מזה קרם ננוגט?