זה ממש נמוך, לא?9 לשעה ומעלה
זה שהיא יכולה לטייל איתה זה ממש לא מקטין משווי העבודה שאת מקבלת
היא לא יודעת כמה מקובל.ובכל מקרה אם המטפלת תרצה לגבות מכם כפול לא יעזור לכם שכולם משלמים חצי
ברור ש 9 לשעה זה נמוך,זה ממש נמוך, לא?
היא התינוקת היחידה שלה.
אני התלבטתי בין 25-30-32 ש"ח לשעה.
מצד שני, זו עבודה פחות קשה מעבודה במעון...32 ש"ח נשמע לי הגיוני,
אפילו אם היא יוצאת לסידורים,
סה"כ היא מטפלת אישית
בייבי סיטר מקבלת משהו כזה, לא?לא יותר מ-15 שח לשעה!!!
אצלינו הרבה יותר יקר.המחיר של 9-7 שח זה לבייביסיטר אחה"צ
לא למטפלת בוקר
מקובל 10% על כל חודש,אני שולחת עכשיו את הבייבי שלי למשך חודש אחד בלבד למטפלת, (מר"ח תמוז, עד ר"ח אב, שאז המטפלת יוצאת לחופש) והיא אמרה שאני צריכה לשלם לה על החופש חצי מחיר לחודש, כי ככה זה נראה לה חוקית שאני צריכה לשלם. ואז שאלתי עוד מישהי, שהיא אמרה לי שאני לא צריכה לשלם יותר מעשר אחוז, כי שלחתי אותה לזמני בלבד, בידיעה שזה זמני ושזה לחודש אחד בלבד.
מישהו יכול לעזור לי בעניין ולהגיד לי בוודאות חוקית כמה אני צריכה לשלם לה על חודש אב?
תודה רבה!
וואו תודה רבה על התשובה!מקובל 10% על כל חודש,
אבל אם מראש היא סיכמה איתך בעצם 150% על החודש ששלחת, והסכמת- כנראה שזה מחייב..
זה לא ענין של "חוק" אלא של מקובלות.וואו תודה רבה על התשובה!
לא סיכמנו ככה. סיכמנו שדבר ראשון אני אתחיל לשחוח אליה וששנינו נברר את העניין.
מבירור שלה- היא אמרה לי שזה 50% חודש שני.. זה הסיפור. כי היא אמרה לי שהיא רוצה לברר את זה חוקית.
תכל'ס כשאמרתי לה שנראה לי שזה 10% אז היא הבינה את זה והיא אמרה שתברר באמת מה צריך לתת חוקית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: