אצלנו תמיד כשאני מתקשר למישהי שלא מכירה אותי עוד היא בד"כ אומרת שהיא לא יכולה,תספרי לי איפה את מוצאת שמרטפיות
אבל עברו זמנים...בזמני לקחתי 12 או 15 תלוי כמה המשפחה הייתה ענייה וכמה עבדתי שם קשה [בג"כ הסכמתי רק במידה והילדים ישנים)
איפה?בזמני לקחתי 12 או 15 תלוי כמה המשפחה הייתה ענייה וכמה עבדתי שם קשה [בג"כ הסכמתי רק במידה והילדים ישנים)
את לא גרה בבני ברק או ק"ס...איפה?
גם ב-20 ש"ח אני לא מוצאת. ילדים ישנים, פינוקים על השולחן, ואין שמרטפיות.
סיוט
ממש לא,המחירים לפי אזורים?
כאליו בפרדס כץ, קריית הרצוג אני מבינה
אבל בתוך העיר , זה המצב?
חשבתי שמשלמים 12 ש"ח
אצלנו מתחיל ב20אצלנו תמיד כשאני מתקשר למישהי שלא מכירה אותי עוד היא בד"כ אומרת שהיא לא יכולה,
ואז אני אומרת לה שאם היא מכירה מישהי אני אשמח.. ואגב אני משלמת 20 לשעה פתאום היא יכולה...
תלוי אזור,אצלנו מתחיל ב20
מישהי אחת בשכונה עושה ב-18...
איפה?אצלינו ילדות 5 ובחורות 10
אצלינו שלושים....תלוי אזור,
שמעתי על אזורים בירושלים שזה 50
ואת סומכת על ילדות?אצלינו ילדות 5 ובחורות 10
איפה?
תלוי על מי שומריםואת סומכת על ילדות?
רק שואלת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: