כמה מקבל עורך סרטי וידאו לחתונות?

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
על קליפ של 10 דקות,
ועל עריכה באיכות גבוהה של חתונה (3 שעות).
הכוונה למחיר שמקצוענים לוקחים.
תודה מראש,
נתן

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
רק בשביל לא לפתוח כאן דיון נוסף.. כן משלמים.. לא משלמים.. וכד'
שלחתי לך באישי.

ASUS

משתמש צעיר
אין כאן מה לשלוח באישי, זה שאלה אם אתה עורך מתחיל או לא, מתחיל לוקח 450 ש"ח (ויש לי כאלה)
עורך מתקדם יותר לוקח 500 ש"ח (רוב העריכות שאני צריך אני מוסר לכזה) ועורך שקורא לעצמו מקצועי לוקח בין 800 ל1000 ש"ח, ואין הרבה כאלה שמצדיקים את התג מחיר הזה, בכל אופן יש הרבה צעירים חסרי ניסיון שישר מדרגים את עצמם ככאלה, ומנסים לשכנע אחרים להפוך את המחיר הזה לסטנדרט כי הם מפחדים שבגלל שהם יקרים ביחס לאיכות יעדיפו את העורכים הזולים על פניהם...

ASUS

משתמש צעיר
רק חשוב לי לציין, שאין בתגובה הקודמת שלי כדי לרמוז על עורך זה או אחר, אני פשוט אומר באופן כללי אחרי שניסיתי הרבה, והעסקתי עורכים מכל המגזרים ומכל הארץ היו לי תימנים אשכנזים וספרדים, היו לי מאשקלון ומראש העין מבני ברק ברכפלד קריית ספר וירושלים, ואני יודע מה שאני אומר

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
לדעתי אם זה חד פעמי, אז לקליפ הייתי לוקח 500 ש"ח ולסרט עוד 500 ש"ח.
אבל אם מדובר במשהו שהוא פעמיים בשבוע לפחות, אז אפשר לרדת ל-700 ש"ח בערך.

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
מחירים

אוקי.. אז כך:
עורך מקצועי (או אחד שעורך ברמה כזאת) לוקח בסביבות ה800-1000 ש"ח לעריכת חתונה כולל קליפ ממצלמה אחת!
שני מצלמות מייקר קצת את עלויות העריכה.
לגבי התגובה הקודמת על עורכים חסרי ניסיון שלוקחים יקר אז ככה:
להבדיל מצילום עריכה הוא תחום שיש בו מקום גם לאנשים חסרי ניסיון עתיק ובלבד שהם יודעים מה הם עושים ומונח להם בראש בצורה מסודרת איך לערוך חתונה. שהרי לא ניתן להרוס את חומר הגלם מעריכה זולה..(מקסימום לא פונים שוב לאותו עורך)
העניין הוא שככל שאתה בתור עורך נותן עבודה ייחדית יותר ומושקעת יותר ולא זורק סתם את הקליפים לטימליין.. כך אתה שווה יותר
אני יכול לספר על עצמי שכאשר הייתי בתחילת הדרך לקחתי מחירים מאוד זולים ונתתי עבודה ששווה לפחות פי 2 ממה שקיבלתי.. לכן ניסיונו של העורך הוא מדד טוב לדרוש מחיר גבוה יותר כאשר בל נשכח את השוק שגם הוא מדד לא קטן בקביעת מחירים
על כן רצוי להעלות את מחירי העריכה שכן עורכים רבים יושבים על חתונה עם קליפ יום שלם ולעיתים גם יותר..
מדד נוסף למחירי העריכה הוא איך העורך נותן את החומר.. האם הוא מדפיס גרפיקה ייחודית על הדיסק ועל הקופסא? (עלויות ההדפסה באים גם בחשבון) או שהוא מביא לך את הדיסקים כמות שהם..
נ.ב. לפעמים ואני מדגיש לפעמים ניתן למצוא עורכים צעירים וכשרוניים שנותנים עבודה טובה יותר מעורכים עם ניסיון במחיר זול יותר... כל עורך וותיק מכיר את תופעת הלחץ והניסיון לקצר את זמן העריכה על חשבון איכות העבודה..במיוחד ידועה המנטרה הקבועה 'גם כך לא משלמים לי מי יודע מה-אז שיגידו תודה'.... עורך מתחיל לא עושה את זה בדר"כ!

ASUS

משתמש צעיר
אוי יוסל יוסל, מה שאתה בא להגיד לי שאתה מסכים במילים אחרות שגם העורכים היקרים לא מצדיקים את המחיר, ולכן אני חוזר לאחור..., חוץ מכך שהשוק מוצף בעורכים ויש את העניין של ביקוש והיצע, בכל אופן ב1000 שקל תמשיך לערוך למי שאתה רוצה, לא עבורי

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י ASUS;340631:
אוי יוסל יוסל, מה שאתה בא להגיד לי שאתה מסכים במילים אחרות שגם העורכים היקרים לא מצדיקים את המחיר, ולכן אני חוזר לאחור..., חוץ מכך שהשוק מוצף בעורכים ויש את העניין של ביקוש והיצע, בכל אופן ב1000 שקל תמשיך לערוך למי שאתה רוצה, לא עבורי

זה ממש לא נכון, השוק לא מוצף בעורכים, תדבר עם צלמי חתונות, הם מחפשים עורכים בנרות.

tzivi

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י bracha;340820:
זה ממש לא נכון, השוק לא מוצף בעורכים, תדבר עם צלמי חתונות, הם מחפשים עורכים בנרות.

אז מעניין איפה הם אני מאד מחפשת דווקא לערוך סרטי חתונות אולי תוכלי להביא לי את אום מחפשים???????????

ROT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
גם אני מעונינת לערוך סרטים לצלמי חתונות, אבל יש להם תור ארוך של עורכים שמחכים להם!!!!

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
רבותי.. אם כבר מדברים על צלמי חתונות אז תבינו:
צלמי החתונות מחפשים את העורך הכי טוב במחיר הכי זול. מה גם שהמון צלמי חתונות עורכים בעצמם ולא סומכים על אף אחד
לגבי המחיר: צלם שגובה על עבודתו סכום ראוי לא יוותר על עורך טוב שמתחבר אליו ויודע את הסגנון הרצוי
לגבי חפרים שמחפשים לשלם זול.. לא קשה להשיג כאלו.. ופה כוונתי לחברה כישרוניים שיכולים לצמוח מתוך צלמים חפרים שמחפשים זול
אם יש כאן חברה שמחפשים עבודה בעריכה אני בעד להעלות אשכול במיוחד לנושא זה ובו משתמשים יעלו דוגמאות של עבודות לתועלת צלמים שמחפשים עורכים

raz391

משתמש חדש
מנסיון של כמה שנים בתחום עריכת החתונות בציבור החרדי, טווח המחירים עבור עריכת תקצירים (קליפים) כולל עריכת חומר גלם, והורדה לDVD, נע בין 500 ל 850 ש"ח. על יותר מזה לא שמעתי.

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
תיגש בבקשה לסטודיו אבידן בב"ב (שעובד עם המגזר החרדי) ותבקש מהם לערוך לך סרט חתונה +תקציר.. ותראה שהם ידפקו לך מחיר בסביבות ה1000 ש"ח.
שוב הכל תלוי ברמת העריכה.. המחירים בהחלט יכולים לנוע בסביבות ה300-500-800 וגם יכולים להגיע ל1000 במיקרים מסוימים.

ואקום

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י yosale;341214:
תיגש בבקשה לסטודיו אבידן בב"ב (שעובד עם המגזר החרדי) ותבקש מהם לערוך לך סרט חתונה +תקציר.. ותראה שהם ידפקו לך מחיר בסביבות ה1000 ש"ח.
שוב הכל תלוי ברמת העריכה.. המחירים בהחלט יכולים לנוע בסביבות ה300-500-800 וגם יכולים להגיע ל1000 במיקרים מסוימים.
ומה עם כל מי שאבידן רבינסקי ושות' לא צלמו עבורו??
מתחילים אצלי בכיתה קבלו בסביובות ה400 לעבודה.

אגב מישהו יודע אם משתלם לעבוד בחינם כמה עבודות כדי ל עשות סטאז'??

אביגדורית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עריכת חתונה 3 שעות + קליפ עם אפקטים באפטר אפקט'ס ב 500 ש"ח? נשמע לי הזוי...
אני חושבת שצריך לכתוב דחוף מחירון למקצועני וידאו, אחרת הענף לפני פשיטת רגל.

ואקום

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
עם עיבוד אחד באפטר אפקט
מתחילים כאלה לא שורדים הרבה- זהנ כמו יהלומי דמים באפריקה!!

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עריכת חתונה 3 שעות + קליפ עם אפקטים באפטר אפקט'ס ב 500 ש"ח? נשמע לי הזוי...
גם בלי אפקטים באפטר אפקט זה הזוי.
עריכת חתונה במקצועיות דורשת קרוב ל 20 שעות עבודה...
ומי שפרסם כאן מחירי רעב כאלו מן הסתם אינו התנסה בעריכה אלא מחפש עריכה בזול...

raz391

משתמש חדש
לא אמורים ליגוע באפטר, ועורכים עם נסיון רב בז'אנר יערכו גם ב15 שעות ופחות.

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אולי מי שעובד בלי כרטיס עריכה וצריך כל רגע לרנדר יכול לקחת לו קצת יותר זמן מהרגיל אבל עדיין 20 שעות זה הרבה
עריכת סרט חתונה ממוצע של 3 שעות צילום ממצלמה אחת (2 מצלמות אכן לוקח יותר זמן) אמור לקחת בסביבות היום עבודה.. בערך בין 7שעות ל10 שעות, ובמקרים נדירים 15 שעות. אני מדבר כמובן על נטו זמן עבודה לעריכת הסרט ולא על זמן ייצוא או זמן צריבה, גרפיקה לדיסק וכו'
גם אפטר לא אמור להאריך את הזמן באופן משמעותי.. שהרי בנינו רוב העבודה באפטר היא עם טמפלטים ששמרנו מעבודות קודמות, ומעט חידושים(מי שמכין אפטר לכל עריכה מחדש הוא פשוט מסכן...)
לגבי המחיר: אם או בלי אפטר.. 500 ש"ח זה מעט לעריכה כולל קליפ.. גם אם זה לוקח 7 שעות.. עריכת וידאו זה מקצוע.. שעת עבודה של מוסכניק שווה 200 ש"ח.. מדוע שעת עבודה של עורך שווה פחות?
יש לי חבר בניורק שמצלם בחתונות חרדיות וגם עורך.. המחירים שם זה שמיים וארץ לעומת פה.. והעבודה? לא יותר טובה
על עריכת חתונה עם קליפ לוקחים שם בלי בושה 1000$ .. אוקי נגיד שזה אמריקה ושם משלמים בדולרים וכו' אבל עדיין ההפרש משמעותי מאוד..
מסקנה: אתם רוצים להרוויח מהעריכה שלכם כפול או פ3?.. תנסו להשיג עבודות מחו"ל
אני בטוח שצלמים מחו"ל שגובים על צילום חתונה 2000$(זה המחירים שם) ישמחו למצוא עורך ישראלי שיעשה להם את העבודה ב500$ או אפילו 400 זה גם טוב...
נשארה רק בעיה אחת: העברת החומר - אולם גם לזה ניתןלמצוא פיתרון.. תחשבו על זה.....

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה