נכתב ע"י מיכל123;448339:הפורום נותן אפשרות לכאלו שאינם אנשי מקצוע, להתמקצע.
לכאלו שעושים פעם אחת משהו ונתקלים בבעיה, למצוא פתרון.
כמו שכתב אושר - האורחים לא מפריעים.
ואם יעשו כאן ככה, אפשר לומר שלום ל"פרוג", יסגרו לנו את כל הפורומים וישאירו רק את ה "איש לרעהו".
דוקא אני הייתי בין התומכים ברעיון. אמת שיש לאפשר לכולם לראות וללמוד ולהתמקצע, אבל אין זה סוד שכל מקצוע יש לו פורום סגור משלו שבו אין זכות לאנשים אחרים להתערב ולהביע דעה או חוות דעת אם אינו מונח ממש בענין.נכתב ע"י מיכל123;448339:הפורום נותן אפשרות לכאלו שאינם אנשי מקצוע, להתמקצע.
לכאלו שעושים פעם אחת משהו ונתקלים בבעיה, למצוא פתרון.
כמו שכתב אושר - האורחים לא מפריעים.
ואם יעשו כאן ככה, אפשר לומר שלום ל"פרוג", יסגרו לנו את כל הפורומים וישאירו רק את ה "איש לרעהו".
נכתב ע"י עדיאל;448407:נניח שאני בעד, איך ניתן לעקוב אחרי בעלי מקצוע בלבד, האם תשאל אותו איך כותבים רבינו? או איך מנקדים רמאי?
שלא כבפורומים אחרים, בהם יש תוכנות שאפשר לבחון אותם על ידי כך.
כאן מדובר בחוש כתיבה וסגנון, ישנם כאלו שאף אינם יודעים לפתוח מחשב, מורי ורבי בהלכות הכתיבה למשל, מעולם לא לחץ על אנטר, והוא מה'גדולים', מחירו, לדוגמא, כמעט כפול ממני, וזאת ללא הקלדה.
מבלי לנפח, אני חושב שאני לא כל-כך גרוע, אבל הוא - אין, פשוט אין עליו...
נסחפתי קצת, כוונתי לומר, שאין אפשרות לסגור לבעלי מקצוע בלבד, שכן המקצוע אינו כלם-כך מוגדר, יש חובבניים, יש עיתונאיים, יש עורכים, יש הוגי דעות, יש מסגנני ברכות יש 'חורזים' ויש עוד ועוד, כל אחד ותחומו הוא.
איך אפשר לאחד את כולם, ובמקביל לפסול את אלו שלא מתאימים?
אולי אפשר פשוט, לבקש עבודות קודמות? כמו בכל מקום עבודה? אבל אז יש דרישה לחשיפה. מאידך, אולי בפורומים סגורים - ה'חשיפוביה' אינה כה מפחידה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: