תוך כמה זמן יכול להיות לי ממד(קומה ראשונה)? האם אנחנו תלויים בשכנים שצריכים לבנות גם?
מה העלויות בערך, לממד מינימלי?
תודה רבה!
תודה רבה!
באופן כללי.תוך כמה זמן יכול להיות לי ממד(קומה ראשונה)? האם אנחנו תלויים בשכנים שצריכים לבנות גם?
תודה רבה!
אם יש שכנים מתחת, במקום המיועד, תצטרכו לבנות איתם משום ש70% מקירות הממ"ד צריכים לרדת לאדמה.תוך כמה זמן יכול להיות לי ממד(קומה ראשונה)? האם אנחנו תלויים בשכנים שצריכים לבנות גם?
תודה רבה!
אין שכנים, יש מחסן שנבנה בלי רשיון ובלי הסכמת שכנים (מפנלית). בעליו יכולים להתנגד לי?אם יש שכנים מתחת, במקום המיועד, תצטרכו לבנות איתם משום ש70% מקירות הממ"ד צריכים לרדת לאדמה.
ממד תקני??יש היום אפשרות להנחית ממ"ד על קרקע בעלות של מאה אלף פחות או יותר.
וזה הליך זריז של יומיים שלושה
תקני.ממד תקני??
ומה לגבי קומה ראשונה?
אשמח לפרטים!
תודה רבה!!
ממ"ד או מיגונית?יש היום אפשרות להנחית ממ"ד על קרקע בעלות של מאה אלף פחות או יותר.
וזה הליך זריז של יומיים שלושה
מחיפוש בגוגל מצאתי את זה:תוך כמה זמן יכול להיות לי ממד(קומה ראשונה)? האם אנחנו תלויים בשכנים שצריכים לבנות גם?
תודה רבה!
ממ"ד.ממ"ד או מיגונית?
מה הפרטים שלהם?ממ"ד.
למה אתה יודע לבנותמה הפרטים שלהם?
תגגלי קצת.מה הפרטים שלהם?
אשמח לקבל פרטים,@ברוכה תהיי, יצא לי לברר על הנושא.
אם זה אקטואלי, ממליצה לך על מפרם,
אחלה שירות ויש להם פתרונות לכל מיני בעיות שעלולות לצוץ.
תודה רבה!!עבור השכן למטה , יש לבנות לו מעטפת בשטח קירות של 70 % כשירצה להשתמש , יצטרך להשתתף בהוצאות ,
אם תרצו תכנית הנדסית כולל פרטי יסודות לבניית הממד , כולל קבלת היתר מהעיריה, ניתן לפנות במייל ishran999
ב גימייל ,
בהצלחה,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: