הסלון מרוהט אמנם בזול, לא עם מעצבת, לא מה שהולך, אבל כן כמו שאני אוהבת ושואפת שיהיה נקי הרמוני ונעים בעין.
השולחן עגול - עץ אלון ושחור. כסאות סגול בהיר עם פס שחור, ספריה לבנה. קירות ווילון לבנים.
הסלון מחובר למטבח פתוח -לבן עם נגיעות זהב.
עם הספה נתקעתי.
באופציה היה נראה לי רק או שחור או לבן - שחור ממש לא רציתי, לבן אומרים שאתחרט קשות.
הלכנו למכירת ספות מעודפים ומצאנו ספה נוחה ויפה במחיר הזוי רק בגלל שיש עודף מהצבע הזה,
בגלל שאני אוהבת אותו וכמעט קניתי את הכסאות בצבע הזה, זה סינוור אותי וידעתי שזו כנראה טעות עיצובית, אבל הזמנו.
עכישו אני אוכלת את עצמי - האם אפשר לעשות מהלימון הזה לימונדה וזה יכול להסתדר ביחד, או שזה תקוע.
איך יוצרים איזון בין הצבעים - הספה טורקיז כהה לכאורה גונבת את ההצגה,
האם אפשר לשחק עם אקססוריז סגול בהיר שיגבר עליו וישמור את גוון הכסאות עיקר?
אשמח לעזרתכם/דעתכם.
תודה!
השולחן עגול - עץ אלון ושחור. כסאות סגול בהיר עם פס שחור, ספריה לבנה. קירות ווילון לבנים.
הסלון מחובר למטבח פתוח -לבן עם נגיעות זהב.
עם הספה נתקעתי.
באופציה היה נראה לי רק או שחור או לבן - שחור ממש לא רציתי, לבן אומרים שאתחרט קשות.
הלכנו למכירת ספות מעודפים ומצאנו ספה נוחה ויפה במחיר הזוי רק בגלל שיש עודף מהצבע הזה,
בגלל שאני אוהבת אותו וכמעט קניתי את הכסאות בצבע הזה, זה סינוור אותי וידעתי שזו כנראה טעות עיצובית, אבל הזמנו.
עכישו אני אוכלת את עצמי - האם אפשר לעשות מהלימון הזה לימונדה וזה יכול להסתדר ביחד, או שזה תקוע.
איך יוצרים איזון בין הצבעים - הספה טורקיז כהה לכאורה גונבת את ההצגה,
האם אפשר לשחק עם אקססוריז סגול בהיר שיגבר עליו וישמור את גוון הכסאות עיקר?
אשמח לעזרתכם/דעתכם.
תודה!