הלך אצלי היום ביצים כאילו ופסח ..אם יש משהו בלי ביצים אשמח למתכון. מחפשת משהו חדש נטול ביצים...
לא רק אצלך.. בכל המתכונים. נמשיך לחפש...הלך אצלי היום ביצים כאילו ופסח ..
ל'זקנים' אני מכין שטרודל תפוחים ו/או תפוח גרנד אפוי ללא ביצים כמובן ועם טיפה סוכר או סילאןלא רק אצלך.. בכל המתכונים. נמשיך לחפש...
יש אפשרות לקבל היום את המתכון של הפחזניות?בע'ה מחר במהלך היום נכתוב מתכונים -
אני מנסה עכשיו כמה רגעיםיש אפשרות לקבל היום את המתכון של הפחזניות?
מחר זה לא זמן בשבילי להתקשקש עם זה
ממש תודה
דווקא פרווה?לא רק אצלך.. בכל המתכונים. נמשיך לחפש...
לא.דווקא פרווה?
לא.
מוצרי חלב אפשר.
אגב אני הכנתי ברעיון של זה מגנומים וגלידה פרווה עם חלב מרוכז פרווה שהכנתיחלבי - גלידת שמנת משני מרכיבים - טרנד קפוא!
מי לא אוהב גלידת שמנת מגלידריה, או גלידה משובחת של בן אנד ג׳ריס? כשנחשפתי לפני תקופה (ארוכה מאוד) לטרנד שכבש את האינטרנט - גלידה משני מוצרים, ידעתי שאת זה אני אוהב. תקופה ארוכה המתכון ישב לי בראש, החלב המרוכז שנקנה לכך המתין במזווה, והשמנות המתוקות התחלפו במקרר. עד שהגעתי לזה. עוד מספר שבועות...www.prog.co.il
ממש ממש אשמח למתכון פרוהאגב אני הכנתי ברעיון של זה מגנומים וגלידה פרווה עם חלב מרוכז פרווה שהכנתי
יש לחסי סגל מתכון
יצא מעולה!
ממש ממש אשמח למתכון פרוה
מקציפים את זה2 ריץ
6 כפות סוכר
4 סוכר וניל
5 ביצים שלמות
לערבל הכל במיקסר
כן בטח - מיהרתי..מקציפים את זה
כן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: