חיימקה פלונצ'ק
משתמש מקצוען
בטיחותי?
הכל רגיל עד שמגיעים הבני דודים שלנו ומוציאים את זעמם וההמשך קשה לי להגידהייתי אתמול לא היה שום דבר הכל כרגיל
זה בדיוק מה שאני שואל, יש לך מידע מה הולך שם לא מידע מהחדשותהכל רגיל עד שמגיעים הבני דודים שלנו ומוציאים את זעמם וההמשך קשה לי להגיד
א"א לדעת זה לא רק בכותל בכל מקום, אם יש קצת חשש עדיף לא ללכת, אבל אתמול ראיתי המון תיירים והיה שם איזה 7 בר מצוות אחד אחרי השני, אם היה איזה בעיה אז לא היה כזה הרבה אנשים.הכל רגיל עד שמגיעים הבני דודים שלנו ומוציאים את זעמם וההמשך קשה לי להגיד
אתה שואל אותי אני לא הייתי הולך דרך מקומות מעדים לפורענותזה בדיוק מה שאני שואל, יש לך מידע מה הולך שם לא מידע מהחדשות
המשטרה לא תיקח סיכון והיא תגיד בשוום אופן לא לבוא לכותלא"א לדעת זה לא רק בכותל בכל מקום, אם יש קצת חשש עדיף לא ללכת, אבל אתמול ראיתי המון תיירים והיה שם איזה 7 בר מצוות אחד אחרי השני, אם היה איזה בעיה אז לא היה כזה הרבה אנשים.
אולי לשאול את המשטרה
ברור באוטובוס הבנתי שברכב לא נותנים אלא אפשר לבוא עם הרכב רק לחנות רחוק מהאזור הכותלכמובן שעדיף ללכת באוטובוס ולא ברכבת.
אז לוקחים רכב ונוסעים עד לרובע היהודי מחנים את האוטו ויורדים להתפללואם אין אפשרות להגיע עם אוטובוס ישירות לכותל?
תיקנתי את ההודעה תראהאז לוקחים רכב ונוסעים עד לרובע היהודי מחנים את האוטו ויורדים להתפלל
אין לי מושג מה עכשיו אבל תמיד היו אוטובוסים עד קרוב לכותל, יש סיבה לשינוי?ואין אפשרות להגיע עם אוטובוס ישירות לכותל?
ברור שיש! קו 1 ו3ואין אפשרות להגיע עם אוטובוס ישירות לכותל?
וכמה הליכה ברגל מהתחנה לכותל?ברור שיש! קו 1 ו3
20 שניותוכמה הליכה ברגל מהתחנה לכותל?
ואני לא הבנתי מה כבודכם לא הביןלא הבנתי מה קרה הכוונה דרך שער שכם?
פעם ראשונה???וכמה הליכה ברגל מהתחנה לכותל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: