דרוש מידע כמה בטיחותי ללכת לכותל עכשיו?

מצב
הנושא נעול.

2020 ESTER

מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הכל רגיל עד שמגיעים הבני דודים שלנו ומוציאים את זעמם וההמשך קשה לי להגיד
א"א לדעת זה לא רק בכותל בכל מקום, אם יש קצת חשש עדיף לא ללכת, אבל אתמול ראיתי המון תיירים והיה שם איזה 7 בר מצוות אחד אחרי השני, אם היה איזה בעיה אז לא היה כזה הרבה אנשים.
אולי לשאול את המשטרה

כל בו לרכב

משתמש פעיל
זה בדיוק מה שאני שואל, יש לך מידע מה הולך שם לא מידע מהחדשות
אתה שואל אותי אני לא הייתי הולך דרך מקומות מעדים לפורענות
אלא עם יש לך דרכים עוקפות לא דרך הישמעלים
וממליץ מאד קח איתך עוד שני חברים יחד וקחו גז מדמיע להגנתכם

כל בו לרכב

משתמש פעיל
א"א לדעת זה לא רק בכותל בכל מקום, אם יש קצת חשש עדיף לא ללכת, אבל אתמול ראיתי המון תיירים והיה שם איזה 7 בר מצוות אחד אחרי השני, אם היה איזה בעיה אז לא היה כזה הרבה אנשים.
אולי לשאול את המשטרה
המשטרה לא תיקח סיכון והיא תגיד בשוום אופן לא לבוא לכותל

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
ואין אפשרות להגיע עם אוטובוס ישירות לכותל?
ברור שיש! קו 1 ו3
(אני אישית מרגיש בטוח יותר לקחת רכבת לעיריה וללכת ברגל דרך הרובע היהודי מאשר להתקע בפקק בתוך קופסת זכוכית ברחוב סולטן סולימאן)

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
@חיימקה פלונצ'ק נראה לי שכבודו קצת מגזים בחששות שלו בהליכה לכותל המערבי...
בכל רגע נתון נמצאים שם מאות אם לא אלפי בני אדם וכולם הולכים בשלום וחוזרים בשלום
רוב רובם של פיגועי הדקירה/ירי שהתרחשו באיזור קרו בכלל במקומות שיהודי לא אמור לעבור שם
בדרכו לכותל (אלא אם כן הוא מנסה ל"קצר") הדרך הראשית לכותל עוברת ברובה הגדול בלב הרובע היהודי
במקומות ששנים לא התרחשו שם פיגועים ובעז"ה גם לא יתרחשו...
מי שהולך בדרך הראשית דרך הרובע היהודי ולא מנסה לקצר את דרכו דרך השוק אין לו כמעט סיבה לחשוש!
בהצלחה ותפילה נעימה!
(כמובן שבנסיעה באוטובוס חוץ מהקטע שעוברים צמוד לשער שכם רוב הדרך נחשבת בטוחה והאוטובוס עוצר ממש בכניסה לכותל)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה