סקירה כמה אתם משלמים חשבון חשמל?

my home

משתמש חדש
קיבלנו החודש 900 שקל חשבון חשמל לחודשיים לדירה 3 חדרים 5 נפשות.
וזה נראה לי המון

כמה אתם משלמים? מעניין אותי לראות ממוצע..
וגם רעיונות לחיסכון בחשמל אם יש

ישראל אשר בך אתפאר

משתמש מקצוען
וזה נראה לי המון

וגם רעיונות לחיסכון בחשמל אם יש
סכום סטנדרטי לקיץ עם מזגנים

מגבת

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
התשלום שמגיע עכשיו הוא על חשמל שנצרך בתקופת יולי אוגוסט.
כך שהגיוני שהסכום מפתיע.. ( חופש, מזגנים נון סטופ).

בכל מקרה הסכום תלוי בסגנון צריכה, מספר המזגנים הפעלת מייבש, וכו'
לכאורה נשמע סביר לתקופה.

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
הגיוני לזוג + ילד בדירת 4 חדרים חשבון של אלף ש"ח?
בלי דוד,
כל המכשירי חשמל עם דירוג אנרגטי A
חוץ ממזגן אחד מלפני 10 שנים

אבו מאיר

משתמש מקצוען
וזה נראה לי המון

וגם רעיונות לחיסכון בחשמל אם י
זול מאוד!!!
אני קיבלתי 1600 על 53 יום!!

מתכנתת!!

משתמש פעיל
שלחו לי, ניסיתי וזה אכן עובד!

"הראש היהודי": כך תוזילו את חשבון החשמל בכ-150 ש"חעליית המחירים מורגשת כמעט בכל בית בישראל ומרבית האנשים מחפשים היכן ניתן לחסוך, אברך מבני ברק מצא דרך לנצל הטבה שמעניקה חברת חשמל למשלמים בהוראת קבע ומקבלים חשבונית במייל ולחסוך יותר מ-150 שקל מחשבון החשמל בכל חודש
חזקי ניימן | כלכלי25.8.2022 | 13:17
אין כמעט משפחה בישראל, בוודאי במגזר החרדי, שלא מרגישה בכיסה את עליית המחירים ויוקר המחיה, מחירי הלחם והחלב בפיקוח התייקרו, מחירי המים, החשמל, אפילו מחירי הטיטולים התייקרו בחצי שנה האחרונה, מאחר והתורה חסה על ממונם של ישראל, אברך מבני ברק שיתף ברשת איך הצליח לגרום למחיר החשמל החודשי שלו לרדת ביותר ממאה וחמישים שקלים.
כפי שפרסמנו לגבי ניצול המערכת אחרי רפורמת דרך שווה, גם כאן מדובר בניצול הטבה שמעניקה חברת חשמל. רוב הציבור בישראל, מקבל חשבון דו חודשי לבית והוא משלם רק לאחר מכן בדרכים המקובלות.
ההנחה הניתנת למשלים בהו"ק ובחשבונית למייל - צילום מתוך החשבונית שפורסמה
בחברת חשמל הכריזו על הנחה של 3.84 ש"ח + מע"מ לכל תשלום למי שייתן הרשאה בבנק להוריד את החוב שלו דרך הוראת קבע. הנחה נוספת בשווי 0.91 ש"ח + מע"מ ניתנת למי שיצטרף לשירות של קבלה במייל וחוסך לחברת החשמל להדפיס ולשלוח מכתבים בדואר. סך הכל מדובר בהנחה של 5.55 ש"ח אחרי שהוספנו את המע"מ.
דווחו על קריאת המונה ותחסכו
איך הסכום מגיע למאה וחמישי שקלים? ובכן, לחברת חשמל יש שירות מיוחד דרכו ניתן להוזיל את העלויות והוא נקרא "דיווח קריאת מונה", ניתן לדווח ולעדכן בחברת החשמל את המספר המופיע אצלכם במונה ובחברת חשמל ישלחו לכם חשבונית עם חיוב על הפער מהפעם הקודמת בה דיווחתם, את הדיווח ניתן לעשות פעם אחת ביממה.
צילום מסך מאתר חברת החשמל
אם תצטרפו לתשלום בהו"ק ולקבלת חשבונית במייל ותתמידו לעדכן בכל יום את קריאת המונה תוכלו לחסוך בכל יום 5.5 ש"ח ובהכפלה חודשית כ-166 ש"ח בכל חודש, אין ספק שמדובר בהוזלה משמעותית לחשבון החשמל שלכם

(אמנם לסכומים שנכתבו פה בסך של אלפי שקלים זה מזערי
אבל לזוצים של 400-500 שח בחודש זה משמעותי...)

פסגות

משתמש מקצוען
כב
שלחו לי, ניסיתי וזה אכן עובד!

"הראש היהודי": כך תוזילו את חשבון החשמל בכ-150 ש"חעליית המחירים מורגשת כמעט בכל בית בישראל ומרבית האנשים מחפשים היכן ניתן לחסוך, אברך מבני ברק מצא דרך לנצל הטבה שמעניקה חברת חשמל למשלמים בהוראת קבע ומקבלים חשבונית במייל ולחסוך יותר מ-150 שקל מחשבון החשמל בכל חודש
חזקי ניימן | כלכלי25.8.2022 | 13:17
אין כמעט משפחה בישראל, בוודאי במגזר החרדי, שלא מרגישה בכיסה את עליית המחירים ויוקר המחיה, מחירי הלחם והחלב בפיקוח התייקרו, מחירי המים, החשמל, אפילו מחירי הטיטולים התייקרו בחצי שנה האחרונה, מאחר והתורה חסה על ממונם של ישראל, אברך מבני ברק שיתף ברשת איך הצליח לגרום למחיר החשמל החודשי שלו לרדת ביותר ממאה וחמישים שקלים.
כפי שפרסמנו לגבי ניצול המערכת אחרי רפורמת דרך שווה, גם כאן מדובר בניצול הטבה שמעניקה חברת חשמל. רוב הציבור בישראל, מקבל חשבון דו חודשי לבית והוא משלם רק לאחר מכן בדרכים המקובלות.
ההנחה הניתנת למשלים בהו"ק ובחשבונית למייל - צילום מתוך החשבונית שפורסמה
בחברת חשמל הכריזו על הנחה של 3.84 ש"ח + מע"מ לכל תשלום למי שייתן הרשאה בבנק להוריד את החוב שלו דרך הוראת קבע. הנחה נוספת בשווי 0.91 ש"ח + מע"מ ניתנת למי שיצטרף לשירות של קבלה במייל וחוסך לחברת החשמל להדפיס ולשלוח מכתבים בדואר. סך הכל מדובר בהנחה של 5.55 ש"ח אחרי שהוספנו את המע"מ.
דווחו על קריאת המונה ותחסכו
איך הסכום מגיע למאה וחמישי שקלים? ובכן, לחברת חשמל יש שירות מיוחד דרכו ניתן להוזיל את העלויות והוא נקרא "דיווח קריאת מונה", ניתן לדווח ולעדכן בחברת החשמל את המספר המופיע אצלכם במונה ובחברת חשמל ישלחו לכם חשבונית עם חיוב על הפער מהפעם הקודמת בה דיווחתם, את הדיווח ניתן לעשות פעם אחת ביממה.
צילום מסך מאתר חברת החשמל
אם תצטרפו לתשלום בהו"ק ולקבלת חשבונית במייל ותתמידו לעדכן בכל יום את קריאת המונה תוכלו לחסוך בכל יום 5.5 ש"ח ובהכפלה חודשית כ-166 ש"ח בכל חודש, אין ספק שמדובר בהוזלה משמעותית לחשבון החשמל שלכם

(אמנם לסכומים שנכתבו פה בסך של אלפי שקלים זה מזערי
אבל לזוצים של 400-500 שח בחודש זה משמעותי...)
כבר לא רלוונטי.......

מתכנתת!!

משתמש פעיל
כב

כבר לא רלוונטי.......
נכון ליום חמישי עבד לי מצוין!

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
הגיוני לזוג + ילד בדירת 4 חדרים חשבון של אלף ש"ח?
בלי דוד,
כל המכשירי חשמל עם דירוג אנרגטי A
חוץ ממזגן אחד מלפני 10 שנים
נראה לי מאוד מאוד גבוה,
אבל אולי תלוי כמה מזגנים דלקו וכמה זמן מהיום הם דלקו.

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
1840 ש"ח ל65 יום
( 8.8.22 - 11.10.22 )
לדירת 3 חדרים
4 נפשות
ללא דוד (אנחנו על גז)

- מזגן מרכזי ישן שדלק די הרבה אבל בשפיות.
- יש מייבש שפעל פעמים בודדות וגם לא להרבה זמן.
- יש מחשב נייח שלא כל לילה מכבים אותו בקביעות - אם זה קשור..

הגיוני???

פטישון

משתמש פעיל
1840 ש"ח ל65 יום
( 8.8.22 - 11.10.22 )
לדירת 3 חדרים
4 נפשות
ללא דוד (אנחנו על גז)

- מזגן מרכזי ישן שדלק די הרבה אבל בשפיות.
- יש מייבש שפעל פעמים בודדות וגם לא להרבה זמן.
- יש מחשב נייח שלא כל לילה מכבים אותו בקביעות - אם זה קשור..

הגיוני???
מזגן ישן לוקח הרבה חשמל בפרט מרכזי
עדיין קצת יקר..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה