נכתב ע"י free;2514842:לי יש גביע של מורשת - חדד, עם חריטת יהלום (זה סגנון שונה מהשאר)
התקלף מאד! והם לא לקחו אחריות (למרות שבקניה אמרו שיש אחריות לכל החיים כי זה כמו כסף אמיתי)
נכתב ע"י free;2514842:לי יש גביע של מורשת - חדד, עם חריטת יהלום (זה סגנון שונה מהשאר)
התקלף מאד! והם לא לקחו אחריות (למרות שבקניה אמרו שיש אחריות לכל החיים כי זה כמו כסף אמיתי)
נכתב ע"י מלפפון;2515172:חנות אחת שמשווקת אותם, אמרה לי המוכרת שההתנהגות שלהם זהה לכלי כסף אמיתיים.
ובכל זאת אמרה לי שלא כדאי לקחת את השיבוץ של היהלום, כי צריך לנקות אותו אחרת.
ההבדל במחיר הוא משמעותי!
280 למורשת, לעומת 600 ויותר- כסך אמיתי.
נכתב ע"י rachelY;2515231:מלפפון, אשמח לדעת איזה חנות אמרה לך כך?
יש לי גם פמוטות כסף מחריטת יהלום וגם משהו קטן בציפוי כסף עם חריטת יהלום והוא באמת אחרי חצי שנה כבר לא נראה טוב. אשמח לדעת את שם החנות כדי לדעת מה הוראות הניקוי.
נכתב ע"י וורובל;2515262:לי יש גביע של מורשת עם חריטת יהלום
ההוראה שקיבלתי מהמוכר בחנות זה שצריך לנקות עם תכשיר שמבוסס על שטיפה במים - הוא המליץ על קופסה שחורה של hagerty שמשתמשים בה בדיוק כמו נוזל לשטיפת כלים, מורחים עם ספוג ומים, מקרצפים ושוטפים במים שוב
כבר 3 שנים שהגביע מחזיק מצוין
נכתב ע"י תותח שיווקי;2514734:קנינו פעם גביע של סילברפילד (כשזה היה חדש ממש בשוק) וממש התאכזבנו. השחיר והתקלף. אולי של היצרנים הנחשבים כמו אחים חדד זה אחרת. יתכן שיש להם טכניקה אחרת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: