למסירה ככה תצילו חיים: קורס עזרה ראשונה ללא עלות

אמא פלוס

משתמש מקצוען
אני לא יודעת אם יש כאן מי שחווה מצב שילד או מבוגר לידו,
נמצא פתאום בסכנה של איבוד חיים.
בכל מקרה זה משהו שכל אחד מתפלל לא להגיע אליו, אבל חייב להכין את עצמו לכך,
כדי שאם חלילה... הוא יזכה להיות שליח להצלה.
כיוון שאני חוויתי זאת, וזכיתי להציל את ביתי התינוקת בניסי שמיים מחנק בשניות ספורות,
אחרי שבלעה חתיכת תפוח שמצאה על הרצפה (שאחיה אכל באותו רגע, כי בדקתי את השטח אלף פעמים)
והפעלתי באוטומט את המידע שקיבלתי על התנהגות במקרה חנק אצל תינוקות,
אני רואה לזכות לפרסם את המספר של איחוד הצלה, שעושים קורסים מקצועיים ומעשיים בשיתוף עם נורופן ילדים, בכל רחבי הארץ וללא עלות:
02-5371221
אני חושבת שעם הקורסים האלו הם עונים בצורה הכי טובה לחזון שלהם להציל חיים בשיא המהירות...
זה לא יאומן כמה כל שניה קריטית.

אמא פלוס

משתמש מקצוען
נראה לי שזה מותנה בהתנדבות לארגון
אני חושבת שכל מי שלומד עזרה ראשונה בסיסית, מצטרף באופן אוטומטי לארגון...
הרי כשצריך חלילה להציל חיים ויש את הידע הדרוש, משתתף הקורס הופף לשגריר הצלה בהתנדבות גמורה, בהשפעת מי שלימד אותו את הפעולות הנכונות...
ככל שיותר אנשים ונשים ילמדו את הפעולות הנדרשות, יהיה פחות צורך באזעקה של גורמי הצלה והסתמכות עליהם.
(אם כי זה הדבר שחובה לעשות בד בבד עם ניסיונות ההצלה. מניסיוני, כדאי להתקשר במקרה חירום ל1221, שמגיע גם למד"א, כדי להמנע מצורך לשלם אגרה מפולפלת, במקרה שלא היה פינוי ואישפוז)
הלוואי והיה חוק במדינה שכל אחד חייב עם הגיעו לגיל 18 ללמוד החייאה והגשת עזרה בזמן חירום.
כדאי לדעת שהם גם מגיעים לקבוצות מאורגנות משלכם, כמו צוות של מורות, קבוצה משפחתית מורחבת, תלמידות וכד' (אני השתתפתי במסגרת כזו).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה