כיצד מיצאים מ cs4

BIG-TIMI

משתמש צעיר
אם אני לא טועה תוכנת אנקור לא באה בתוך האפטר או הפרמייר אלא צריך להוריד את זה בנפרד
אבל כמו שאמרתי ככה רק נראה לי

דובי

משתמש רשום
הפקות ואירועים
מה?

"""כיצד מיצאים מ cs4"""
אולי אם יהי יותר פרוט, יהיה יותר קל לעזור???
לא?

BIG-TIMI

משתמש צעיר
דבר ראשון תכתוב מאיזה תכונה אתה מנסה לייצא, פרמייר או אפטר, איזה סוג קובץ אתה רוצה לייצא? avi או dvd ? ככל שתפרט יותר, אנשים יוכלו לענות לך

מרגרינה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י עמוד ועימוד;345719:
אז איך מייצאים??? כמובן דחוף

(לא על המחשב שלי)

גם אני מצטרפת לשאלה.(יצוא מפרימייר)
איך מורידים את תוכנת אנקור?

MediaSchool

משתמש רשום
הדמיות בתלת מימד
בס"ד
ב PREMIERE CS4 אין לו מערכת EXPORT אצמעית. הוא שולח פקודה לתוכנה ADOBE MEDIA ENCODER. ב-PREMIERE CS4 אני אומר את מה אני רוצה להוציא ולאיזה פורמט. לוחץ על OK ונפתחת תוכנה ENCODER. שם נמצאת סקוונס שלי שאני רוצה להוציא. מפעילים את ENCODER והיא עושה סגירה של סקוונס לפורמט שאני צריך.

מרגרינה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
ואז?
בד"כ הקובץ יותר גדול מ-DVD , איך מקטינים וצורבים?
ואיך גורמים לכך שה-DVD יפעל אוטומטית כשמכניסים אותו לכונן ושלא יצטרכו להכנס לדיסק ולפתוח את הסרט.
(מה שקרה כשצרבנו movie ל-DVD אחרי הייצוא מפרימייר, ואני משערת שצריבה אחרי האנקודר זה על אותו רעיון)

MediaSchool

משתמש רשום
הדמיות בתלת מימד
נושא EXPORT ב PREMIER CS4 בנוי בצורה אחרת מגירסאות קודמות. אני יכול לשלוח כל סקוונס בלי קידוד לתוך ENCORE DVD על ידי פקודה SEND TO ENCORE. נפתחת תוכנה ENCORE עם סקוונס שלי בפנים, ואני יכול לקצר אותו כמה שאני צריך. ואם פתאום נצתרך משהוא לשנות ב PREMIERE אחרי שמירה של שינוי הזה, סקוונס ב ENCORE יהיה מעודכן לפי שינויים ב PREMIERE.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה