עזרתם לי מאד לגבי הסלון, ועכשיו למטבח...
השיש הבשרי כרגע מחולק לשתי חטיבות, ולדעתי היה כדאי להקריב את הכיור הבשרי לתנור הבילד-אין (להשאיר רק 10 ס"מ) וכך להרויח משטח שיש גדול יחסית.
האדריכל טוען שקיבל תלונות מלקוחות, שאם הכיור קרוב מדי ל'דיקט' המפריד בין התנור לשיש, הוא נדפק ומתקלקל.
האם למישהוא יש בבית כיור קרוב לתנור? א"כ מה דעתכם בנושא?
השיש הבשרי כרגע מחולק לשתי חטיבות, ולדעתי היה כדאי להקריב את הכיור הבשרי לתנור הבילד-אין (להשאיר רק 10 ס"מ) וכך להרויח משטח שיש גדול יחסית.
האדריכל טוען שקיבל תלונות מלקוחות, שאם הכיור קרוב מדי ל'דיקט' המפריד בין התנור לשיש, הוא נדפק ומתקלקל.
האם למישהוא יש בבית כיור קרוב לתנור? א"כ מה דעתכם בנושא?