אני כיבסתי רגיל- כמו כל בגד אחר באותו צבע (לא בטוחה לגבי סחיטה חזקה-לא זוכרת מה עשיתי) ואז תליתי על קולב וככה יבשתי .קופצת על הנושא
מעיל עם נוצות פלומה - (מהמעילים שנדחסים לתוך שק..)
מותר לכבס לבד? ואיך???
אגב, זה צבע בהיר
הווי אומר שאם אני רוצה לשמור על הצורה המקורית כדאי ניקוי יבש?!יצא מעולה ונקי- חוץ מזה שבאזור הצוארון הנוצות בפנים קצת זזו והיה צריך לנסות לדחוף ידנית מבחוץ. (של פרימארק)
הצורה המקורית נשמרה לחלוטין! סהכ הזזתי קצת עם האצבעות, דחפתי את הגושים קצת לאמצע, לא משו רציניהווי אומר שאם אני רוצה לשמור על הצורה המקורית כדאי ניקוי יבש?!
חסך לי לקנות כריות חדשות!מכבסים רגיל. 30 מעלות סחיטה רגילה
העניין כאן הוא הייבוש. חייב להיות ייבוש מוחלט לגמרי
אסור שתהיה אפ' נוצה אחת בפנים רטובה כי היא יכולה להרקיב את כל הכרית.
לכן שמים לזמן ממושך במייבש או בשמש חזקה למשך יומיים לפחות
לא כדאיושמיכת פוך של נוצות אפשר לכבס?
כיבסתי במכונה ונתתי לזה להתייבש טבעי,
הכרית הסריחה האם זה הפיך?[/QUOTE
קרה גם לי.
כןכיבסתי במכונה ונתתי לזה להתייבש טבעי,
הכרית הסריחה האם זה הפיך?
כן
להכניס למייבש עם המון ספריי למייבש+ כדור טניס
יוצא כמו חדש
לא חייבים1. לכבס פעם נוספת רגיל?
קונים את זה בסופרים בחומרי ניקוי2. ספרי למיבש מה זה?
תודה!!!אני כיבסתי רגיל- כמו כל בגד אחר באותו צבע (לא בטוחה לגבי סחיטה חזקה-לא זוכרת מה עשיתי) ואז תליתי על קולב וככה יבשתי .
יצא מעולה ונקי- חוץ מזה שבאזור הצוארון הנוצות בפנים קצת זזו והיה צריך לנסות לדחוף ידנית מבחוץ. (של פרימארק)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: