דרוש מידע כורך ספרים /אויצרני'ק כנס לפה....

YR@

משתמש צעיר
מוזמנים להעלות הצעות להשגת כספים לספרים/מאיפה אתם קונים חומרים במרכז וכד'

YR@

משתמש צעיר
הצעות לייעול שדרוג וכד' של אוצר ספרים בבית הכנסת /ישיבה

י.אדרי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
ברחוב בר אילן 41 ירושלים יש חנות של כריכת ספרים הכי זולה באזור, דבק אינצ וחצי עולה - 60, ודבק 2 אינצ-90.
ייתכן ובקרוב אשיג את המוצרים של הכריכה בצורה זולה יותר, עוד לא בטוח אבל יכול לעדכן אתכם בהמשך אם תרצו...

YR@

משתמש צעיר
ברחוב בר אילן 41 ירושלים יש חנות של כריכת ספרים הכי זולה באזור, דבק אינצ וחצי עולה - 60, ודבק 2 אינצ-90.
ייתכן ובקרוב אשיג את המוצרים של הכריכה בצורה זולה יותר, עוד לא בטוח אבל יכול לעדכן אתכם בהמשך אם תרצו...
ואוו באמת זול
אבל אני מחפש באזור פ"ת ב"ב
יש בב"ב אינץ ב 68 ואינץ וחצי ב78
אשמח לעדכונים תודה רבה
Y0556733190 וכו'

י.אדרי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
ואוו באמת זול
אבל אני מחפש באזור פ"ת ב"ב
יש בב"ב אינץ ב 68 ואינץ וחצי ב78
אשמח לעדכונים תודה רבה
Y0556733190 וכו'
שמרתי את המייל.
אתם מתעניינים בהזמנה של חומרים בכמות גדולה?
אם כן יכול להיות שתיהיה לי אפשרות לעשות משלוח עד אליכם אבל עוד צריך לבדוק את טיב המוצרים שאקבל לפני הכל....

YR@

משתמש צעיר
שמרתי את המייל.
אתם מתעניינים בהזמנה של חומרים בכמות גדולה?
אם כן יכול להיות שתיהיה לי אפשרות לעשות משלוח עד אליכם אבל עוד צריך לבדוק את טיב המוצרים שאקבל לפני הכל....
אסביר
בעיקרון
בסוף הקיץ מישהו אחר מחליף אותי
כך שאני לא כ"כ צריך את זה אבל אני כן צריך בשביל השנים הבאות
ואני צריך לשאול את הבוס האם להזמין וכמה
כשיהיו לך פרטים מדויקים מחיר וסוג הדבק כי יש הרבה רמות איכות בזה ואני צריך משהו טוב
אשמח שתעדכן אותי

יש לך המלצה למעמד לכריכת ספרים איכותי ומומלץ?

קניתי בסוף את המקדחת עמוד של Profxene
1707688641781.png

יש למישהו מושג איך מרכיבים אותה ההוראות בחוברת פחות ברורות?

אולי מעניין אותך גם...