מתכון מושלם וטעים שיצרתי.
כ- 20 כוסיות יפהייפיות
מתאים למנה אחרונה ולברים.
שכבת פירורים שוקולד:
120 גר' מרגרינה
100 גר' (חצי כוס) סוכר
45 גר' (שליש כוס) קמח
30 גר' (3 כפות) אבקת קקאו (רצוי קקאו הולנדי משובח)
50 גר' שקדים טחונים.
50 גר' שוקולד מריר
לאפות 15-20 דקות
לפורר
לשים בכוסות.
מוס חלבה:
0.5 כוס טחינה גולמית
0.5 כוס סילאן
1/3 כוס חלב סויה (לא חובה)
500 מ"ל ריץ/- להקציף
לזלף על שכבת הפירורים לאחר שהתקררו
הרכבת המוס:
פירורים + מוס + שערות חלבה + לקישוט פקאן/ אוראו
בתאבון
כ- 20 כוסיות יפהייפיות
מתאים למנה אחרונה ולברים.
שכבת פירורים שוקולד:
120 גר' מרגרינה
100 גר' (חצי כוס) סוכר
45 גר' (שליש כוס) קמח
30 גר' (3 כפות) אבקת קקאו (רצוי קקאו הולנדי משובח)
50 גר' שקדים טחונים.
50 גר' שוקולד מריר
לאפות 15-20 דקות
לפורר
לשים בכוסות.
מוס חלבה:
0.5 כוס טחינה גולמית
0.5 כוס סילאן
1/3 כוס חלב סויה (לא חובה)
500 מ"ל ריץ/- להקציף
לזלף על שכבת הפירורים לאחר שהתקררו
הרכבת המוס:
פירורים + מוס + שערות חלבה + לקישוט פקאן/ אוראו
בתאבון