כל שבוע אני קונה חבילה אחת מכל סוג לשבת,
בפועל במקסימום אני משתמש ברבע שקית מכל סוג (בשמיר עוד פחות)
והשאר הולך לפח כי זה לא מחזיק מעמד.
הבו עצות לשימוש מועיל בעשבי תיבול או עצות לשמירה על טריותם מעבר לשבוע אחד,
המקפיא שלי מלא במלאי שיספיק לשנה של כוסברה "לבישול"
וזכות הרבים תעמוד לכם..
בפועל במקסימום אני משתמש ברבע שקית מכל סוג (בשמיר עוד פחות)
והשאר הולך לפח כי זה לא מחזיק מעמד.
הבו עצות לשימוש מועיל בעשבי תיבול או עצות לשמירה על טריותם מעבר לשבוע אחד,
המקפיא שלי מלא במלאי שיספיק לשנה של כוסברה "לבישול"
וזכות הרבים תעמוד לכם..