איך אני יכול לדעת??ברור!!
תעתיק לכונן חיצוני את מה שלא צריך במחשב.
ניקיתיי אותו דרך ניקוי הדיסק והוא עדיין אדוםלמחוק קבצי TEMP (קבצים זמניים)
לא הבנתי איזו עזרה אתה צריךאשמח אם יש איזה ידען מתנדב שיוכל לעזור לי kiacid1234 @ gmail.com
כונן C שלי מלא, ואני מבין שהוא משפיע על מהירות הגלישה. נכון?לא הבנתי איזו עזרה אתה צריך
אין כאלו תוכנות. למיטב הבנתי...אם את משתמשת בתוכנות אדובי (פרימייר ואפטר)
אז תעדכני כי את יכולה למחוק משם קבצים שלא צריכים אותם וזה לוקח המוןןן גיגה
מה שאתה לא צריך בשביל תוכנות וכו' לדוגמה: תמונות@Sara Rivka
איך אני יודע מה קבצים שימושיים למחשב ומה לא?
את מתכוונת שאין לך את התוכנות האלו?אין כאלו תוכנות. למיטב הבנתי...
כן, אני מתכוין שאני חושב שאין לי את התוכנות.את מתכוונת שאין לך את התוכנות האלו?
בגדול לא נראה לי שיש לי תמונות על כונן C, אבל אני לא יודע לבדוק. לעבור תיקיה תיקיה?מה שאתה לא צריך בשביל תוכנות וכו' לדוגמה: תמונות
לאו דוקא תמונות אלא דברים שהם לא הכרחיים לפעילות המחשב או לתוכנות מסויימות.בגדול לא נראה לי שיש לי תמונות על כונן C, אבל אני לא יודע לבדוק. לעבור תיקיה תיקיה?
קודם תעבור על קבצי המשתמש (מסמכים הורדות וכו) אלא אם יש לך כונן נוסף במחשב שהם עליוצפה בקובץ המצורף 1321670זה מה שיש בכונן
לא, אני לא יכולה לדעת@ש.צ אם את תיכנסי לתוך התיקיות את תוכלי לומר לי מה תופס מקום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: