וואו, בדרך כלל זה בסוף, לא?לי יש כולוסטאזיס חמור מתחילת ההריון. מה את רוצה לדעת?
יודעת מה השם שלו?יש רופא בלניאדו מאד מומחה בתחום ולא מלחיץ. אני אישית זה רחוק לי
זהלא להיבהל מרופאים
מאד תלוי מה המספריםוואו, בדרך כלל זה בסוף, לא?
יודעת מה השם שלו?
זה
כמה מלחיצים.. אוף
איך באמת לא להילחץ? יש בזה סיכונים רציניים
זה לא מדויק. צריך לדעת בדיוק מה המספרים ומה מצב אנזימי הכבדלפעמים זה מעיד על תחילתה של רעלת הריון לי אישית זה התחיל בגרד נוראי ובעלייה של לחץ דם
מה המספרים שלך?אני היסטרית
הרופאה הלחיצה אותי.......
הבנתי שאם מלחי מרה תקין זה לא כולסטאזיס. לא בטוחהאני סובלת מגרד חמור בהריון, הרופא הביא לי בדיקה למלחי מרה ויצא תקין ב"ה אבל חוץ מזה לא בדק כלום!
לא תפקודי כבד ולא כליות.. יש לי מה להיות בלחץ? (לא הייתי אומרת שאני סומכת לגמרי על הרופא שלי)
לא אשפזו אותך?לי יש כולוסטאזיס חמור מתחילת ההריון. מה את רוצה לדעת?
לקחת אורסוליט במינון גבוה לדאוג שהמספרים יורדים. אין מה לעשות חוץ מזה
יש רופא בלניאדו מאד מומחה בתחום ולא מלחיץ. אני אישית זה רחוק לי
לקנות מקל גרוד למצוא משחה שמרגיע את הגרד כמובן תלוי ברמת הגרד
לא להיבהל מרופאים
ממש לאלא אשפזו אותך?
זה כנראה גרד הריוניאני סובלת מגרד חמור בהריון, הרופא הביא לי בדיקה למלחי מרה ויצא תקין ב"ה אבל חוץ מזה לא בדק כלום!
לא תפקודי כבד ולא כליות.. יש לי מה להיות בלחץ? (לא הייתי אומרת שאני סומכת לגמרי על הרופא שלי)
מה המספרים שלך?
34לא יודעת עדיין מה המספרים..
איזה שבוע?
ערכים של אינזימי כבד . מאד גבוהים אם אין לך בעיה כרונית בכבד סימן שהיית עם רעלת .גם לי היה כוליסטאזיס בהריון (תאומים)
הרופא ראה את הערכים והטיס אותי למיון... אפילו לא אישר לי לנסוע לבית חולים שרציתי כי היה מידי רחוק.
@חדזי מה את אומרת על הערכים שלי? מעניין אותי אם הלחץ היה מוגזם:
H E M O L Y T I C I N D . 6 . 0 0 I N D E X ( 0.00- 30.00) (.*.......)
A L K . P H O S P H A T . 2 9 2 . 0 0 U / L ( 30.00- 140.00) (.........)*
A L T ( G P T ) 4 7 0 . 0 0 U / L !( 5.00- 50.00) (.........)*
A S T ( G O T ) 1 9 5 . 0 0 U / L ( 5.00- 40.00) (.........)*
B U N 5 . 0 0 M G / D L ( 4.60- 21.00) (*........)
C R E A T I N I N E S E R U M 0 . 5 0 M G / D L ( 0.50- 1.20) (*........)
U R I C A C I D 3 . 9 0 M G / D L ( 2.30- 6.30) (...*.....)
GFR(ESTIMATED) 134.10
(ML/MIN/1.73M2: (יחידות
לא היתה לי רעלת, אלא כוליסטזיס שלמרבה המזל התפתח רק בסוף ההריון (לידה בשבוע 36)ז
ערכים של אינזימי כבד . מאד גבוהים אם אין לך בעיה כרונית בכבד סימן שהיית עם רעלת .
וכן הוא צדק. וכנראה אצלך העליה הייתה בעקבות רעלת שהתפתחה ממלחי מרה גבוהים שלא ידעת עליהם
אצלי יש רק עליה במלחי מרה וירד עם התרופות. ומטופל מתחילת ההריון
רק הגרד הנוראי נשאר למרות שהערכים ירדו. זה נוראאאא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: