והאם מיועדים גם לבחילות קלות?- מזיק אם לוקחים בבחילות קלות עד בינוניות?
מעולה, חבל לסבול אם אפשר לא! אם את בלאומית זה ממש מחיר בסדר 150 לחבילה.זקוקה לכדורים הנ"ל איפה יש להשיג בי-ם במחיר שפוי? רק בבית מרקחת? יש גמחים?
והאם מיועדים גם לבחילות קלות?- מזיק אם לוקחים בבחילות קלות עד בינוניות?
באיזה מצב נמצא מי שלוקח אותם?
איזה תחליפים [יעלים בבקשה] ישנם?
אנא עיזרו
,תודה!מעולה, חבל לסבול אם אפשר לא! אם את בלאומית זה ממש מחיר בסדר 150 לחבילה.
יש לי לתת לכם 12 כדורים ללא תשלום.,תודה!
ואם אני לא חברת לאומית אין מנוס מלשלם?
או שאפשר בדרך אחרת?
תודה אבדוק אם יש לי גישהיש לי לתת לכם 12 כדורים ללא תשלום.
אם יש לך גישה לבית שמש.
סליחה על החפירה אבל האם מישהי יודעת אם לכדורי ' רוקחות אישית' יש יעלות כמו בונזסטה? אחרת למה כאלו זולים?יש גמ"חים ברחבי הארץ
מארגון בשם "חסדי אילה"
זה משתנה מאחת לשניהסליחה על החפירה אבל האם מישהי יודעת אם לכדורי ' רוקחות אישית' יש יעלות כמו בונזסטה? אחרת למה כאלו זולים?
אני גרה בבית שמש, אם פותחת האשכול לא תהיה זקוקה לכדורים, אשמח לקבל אותם או לקנות אותם ממך.יש לי לתת לכם 12 כדורים ללא תשלום.
אם יש לך גישה לבית שמש. בכיף
תודה על ההתחשבותאני גרה בבית שמש, אם פותחת האשכול לא תהיה זקוקה לכדורים, אשמח לקבל אותם או לקנות אותם ממך.
תודה רבה!
הכדור לא עושה שום נזק!והאם מיועדים גם לבחילות קלות?- מזיק אם לוקחים בבחילות קלות עד בינוניות?
באיזה מצב נמצא מי שלוקח אותם?
אם לא עזרו לך כל ההמלצות הרגילות (תה ג'ינג'ר, ארוחות קטנות וכו') אז אין כנראה פתרון אחר חוץ מלשלם 7-15 ש"ח ליום ולבלוע כדורים להנאתנו.איזה תחליפים [יעלים בבקשה] ישנם?
יש לך איך לשלוח הודעה פרטית?יש לי לתת לכם 12 כדורים ללא תשלום.
אם יש לך גישה לבית שמש. בכיף.
יש תרופה יותר זולהאם לא עזרו לך כל ההמלצות הרגילות (תה ג'ינג'ר, ארוחות קטנות וכו') אז אין כנראה פתרון אחר חוץ מלשלם 7-15 ש"ח ליום ולבלוע כדורים להנאתנו.
אני לא יודעת למה את מתכוונת אבל אני לא שמעתי על שום תרופה אחרת.יש תרופה יותר זולה
שאולי גם עוזרת
לא זוכרת את השם......??
אבל אפשר לשאול רופא
כן,אולי את מתכוונת לפרמין?
מה זה?לבחילות אפשר לנסות איזון של MOTHER NATURE
לא אין לי.יש לך איך לשלוח הודעה פרטית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: