בשרי כדאי להקפיא גרונות הודו לפני או אחרי בישול?

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
קניתי גרונות הודו טרי והתכנון לבשל אותם כארוחה (לא בתוך טשולנט או מרק)
האם כדאי לבשל כמות קפואה ולהקפיא מוכן לאכילה?
או שיאבד מהטעם/מרקם?
כמובן לא אקפיא ירקות אלא רק את הגרונות.
תודה
 

מנהטן

משתמש מקצוען
לעניות דעתי להקפיא קפוא
ממילא הבישול שלו יחסית קצר לא כמו בשר בקר.
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יש בכלל עןף להוציא מגרונות לארוחה?
כמו בכנפיים? יותר או פחות?
הייתי שמחה לדעת,
תודה!!!
כן
כבר מזמן לא הכנתי כנפי הודו אז קשה לי להשוות
אבל מקילו גרונות הודו עבים (לא גרונות הודיות!) יצא 3-4 מנות
הבשר רך וטעים מאד
קצת קשה לפירוק בצורה נימוסית...
אני פירקתי עם כפפות לפני ההגשה.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה