כבישים כביש 6 - יציאה וכניסה שלא היו

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
נסעתי כביש 6 מעין תות עד בן שמן. ובחשבונית מביא לי שנסעתי מעין תות עד חורשים ומחורשים לבן שמן. הפרש של 11 שקל בערך.
מישהו יודע האם יש איך לפנות אליהם? ולמה זה עלול לקרות? (בשביל להזהר להבא)

צ'יטה

משתמש פעיל
לפעמים הוויז מוריד מהכביש ומעלה חזרה כדי לדלג על פקקים ייתכן שזה קרה בלי ששמת לב?

אין דברים כאלה

משתמש מקצוען
רק עצירה בתחנת דלק להתתרעננות פחות מחצי שעה
לא אמור להיות קשור.
אבל אולי התקלה היא בגלל העצירה.
לפעמים הוויז מוריד מהכביש ומעלה חזרה כדי לדלג על פקקים ייתכן שזה קרה בלי ששמת לב?
למיטב ידיעתי זה לא אמור לגרום לחיוב נוסף.

קורה להם מידי פעם תקלות, אפשר לפנות אליהם כנ"ל

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
תודה @אין דברים כאלה @צ'יטה
טעות שלי.
זה לא אותו תאריך שאני נסעתי לצפון, נתתי לגיסי את הרכב כמה ימים קודם. הוא כנראה עצר שם איפשהו, נתחשבן. בתאריך שלי באמת יש נסיעה ישירה.

אין דברים כאלה

משתמש מקצוען
תודה @אין דברים כאלה @צ'יטה
טעות שלי.
זה לא אותו תאריך שאני נסעתי לצפון, גיסי לקח ממני את הרכב כמה ימים קודם. הוא כנראה עצר שם איפשהו, נתחשבן. בתאריך שלי באמת יש נסיעה ישירה.
אהבתי את ההודאה ולא התחמקות עם ניסוח של "תודה לעוזרים, פניתי אליהם ואמרו שיבדקו......"

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה