האם יש למישהו מידע אלו כבישים חסומים כעת בבני ברק עקב העבודות?
הודעה שקיבלנוהאם יש למישהו מידע אלו כבישים חסומים כעת בבני ברק עקב העבודות?
היכן קיבלתם את ההודעה הזו?הודעה שקיבלנו
היום שלישי 25/07/23 החל מהשעה 20:00 ועד מחר יום רביעי 26/07/23 בשעה 08:00, ייחסם לתנועה רחוב הרב כהנמן, בקטע שבין רחוב עזרא לכיכר התעשייה, לכיוון דרום בשל הרמת מנוף.
אני נסעתי היום על רחוב השומר מתחילתו לסופו הכל היה פתוחהודעה שקיבלנו
היום שלישי 25/07/23 החל מהשעה 20:00 ועד מחר יום רביעי 26/07/23 בשעה 08:00, ייחסם לתנועה רחוב הרב כהנמן, בקטע שבין רחוב עזרא לכיכר התעשייה, לכיוון דרום בשל הרמת מנוף.
הודעה על שינוי בקו הבינעירוני שלנו. באמת השתדלנו להודיע לבני-ברקים...היכן קיבלתם את ההודעה הזו?
הבנתי שהחסימה הייתה רק מכיוון עזראאני נסעתי היום על רחוב השומר מתחילתו לסופו הכל היה פתוח
יכול להיות אני לא ראיתי חסימה בפניה ימינה מעזראהבנתי שהחסימה הייתה רק מכיוון עזרא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: